Haberler

Aa Bölge Müdürü Çelebioğlu, İzmir Emniyet Müdürü Uzunkaya'yı Ziyaret Etti

Anadolu Ajansı (AA) İzmir Bölge Müdürü Sabri Çelebioğlu, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'yı ziyaret etti.

Anadolu Ajansı (AA) İzmir Bölge Müdürü Sabri Çelebioğlu, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'yı ziyaret etti.

Çelebioğlu, İçişleri Bakanlığı'nın 12 Şubat tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararnamesiyle İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Uzunkaya'ya yeni görevinde başarılar diledi.

AA'nın çalışmaları hakkında Uzunkaya'ya bilgi veren Çelebioğlu, kurumun 100. yıl hedefleri doğrultusunda atılan adımları ve yapılan yatırımları anlattı.

Çelebioğlu, AA'nın doğru ve tarafsız haberleri abonelerine hızlı bir şekilde verdiğini söyledi.

Emniyet muhabirleri ile polis teşkilatının karşılıklı güven ve işbirliği içinde çalışmasının önemine işaret eden Çelebioğlu, AA'nın referans kabul edilen önemli bir haber kaynağı olduğunu kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uzunkaya da AA'nın saygın bir basın kuruluşu olduğunu ifade etti.

Başkomiser olarak görev yaptığı İzmir'den 25 yıl önce İstihbarat Şube Müdürü iken ayrıldığını hatırlatan Uzunkaya da aradan geçen sürede İzmir'le irtibatının hiç kesilmediğini söyledi. Bu nedenle İzmir'i iyi tanıdığını kaydeden Uzunkaya, toplumsal yapısını ve özelliklerini iyi bildiği İzmir'in tüm hassasiyetlerine hakim olduğunu söyledi.

İzmir'e, Emniyet Müdürü olarak dönmenin kendisini onurlandırdığını belirten Uzunkaya, İzmir'de asayiş olayları ve trafik konularının çözümü için yeni projeler geliştirdiklerini, suç ve suçlu ile mücadele için toplumsal projeler ürettiklerini bildirdi. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

İçişleri Bakanlığı Anadolu Ajansı İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title