Haberler

A Milli Futbol Takımı'nın Aday Kadrosu, Toplanmaya Başladı

Volkan Demirel: "Avrupa Şampiyonası'na Gitmek İstiyorsak Bu Maçı Kazanmak Zorunda Olduğumuzu Biliyoruz"

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu, 29 Mart Salı günü Avusturya ile oynayacakları 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı için Swissotel the Bosphorus'ta toplanmaya başladı. Otel girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, bu maçın öneminin bilincinde olduklarını belirterek, "Avrupa Şampiyonası'na gitmek istiyorsak bu maçı kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Gaziantepsporlu Emre Güngör ise, milli takıma gelen herkesin Avusturya maçında elinden gelenin en iyisini yapacağını dile getirerek, "Bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İyi bir kadroya sahibiz. Hedefimiz gruptan çıkıp, Avrupa Şampiyonası'na katılmak" diye konuştu. Gaziantepsporlu Cenk Tosun da, ilk kez A Milli Takım'a seçildiği için çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "Çocukluğumdan beri istediğim şey gerçekleşti. İnşallah Avusturya maçında şans bulurum ve kendimi gösteririm" şeklinde konuştu.

Cenk ayrıca, A Milli Takım'ın oyuncu kalitesinin belli olduğunu ifade ederek, "Takımımıza güveniyoruz. Avusturya'yı yeneceğimizi düşünüyorum. Zor maç olacak ama 3 puan alacağız" dedi. Tercihini Türk Milli Takım'dan yana kullanmasıyla ilgili olarak ise Cenk, "Türkiye'yi tercih etmemdeki en önemli etken ailemdi. A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in benimle görüşmesi de kararımı etkiledi. Ben zaten baştan 'A milli olursa Türkiye olacak' demiştim. Türkiye olduğu için çok mutluyum" ifadelerini kullandı. Galatasaraylı futbolcu Yekta Kurtuluş da iyi mücadele edip, Avusturya'yı yeneceklerine inandığını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title