Haberler

9 Yılda 90 Proje Hayata Geçirildi

Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık, 9 yıllık görev süresi boyunca 90 projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, "Anadolu'dan bir yıldız doğacak bunun adı Oğuzlar olacak" dedi.

Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık, 9 yıllık görev süresi boyunca 90 projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, "Anadolu'dan bir yıldız doğacak bunun adı Oğuzlar olacak" dedi.

Şehircilik alanında son yıllarda yapılan çalışmalarla ilçede hızlı bir değişim ve gelişim yaşarken Oğuzlar Belediyesi de kabuğunu kırmış daha modern bir kent gösterme oluşturma adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Oğuzlar Belediyesi'nde hedef ilçeyi bölgesinde cazibe merkezi haline getirmek. Oğuzlar, hayata geçirilen alt yapı ve üst yapı yatırımları ile bir taraftan modernleşme yolunda emin adımlarla yoluna devam ederken diğer taraftan Obruk Barajı'na yapılan dev yatırımla turizm ve su sporları merkezi olma yolunda ilerliyor.

AK Parti Danışma meclisinde konuşan Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık, 2004 yılında devraldıkları hizmet bayrağı ve emanetini en iyi şekilde koruyarak ilçe halkına layık olmaya çalıştıklarını söyledi. Milletin emanetine en ufak halel getirmediklerini dile getiren Başkan Uyanık, hizmet bayrağını daha üst seviyelere taşımak için bugüne kadar olduğunu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Göreve geldiği günden bugüne şeffaf, ilkeli, dürüst, hesap verilebilir bir yönetim sergilemenin ve onlarca başarılan projelerin onur ve gururunu yaşadıklarını dile getiren Uyanık, "Biz projelerimizi hayata tek tek geçirirken en büyük destekçimiz halkımız oldu. Göreve gelirken Oğuzlar'da dostluk ve sevgi yumağı oluşturacağız demiştik. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde kötülükler barınamaz ve başarıda kendiliğinden gelir. Biz bunu başardık. Hizmetlerimizi gölgelemeye çalışanlar oldu ancak biz bunlara aldırış etmedik. Enerjimizi işimiz ve projelerimize verdik. Hep ileriye baktık, yolumuzdaki engelleri kaldırdık, başımız dik, alnımız açık yolumuza devam ettik. Kişilerle uğraşmadık, projelere yöneldik, gelece projeksiyon tuttuk. Oğuzları dantel gibi örüp kanaviçe gibi işlemek istedik, bunda da başarıyı yakaladığımıza inanıyorum" dedi.

Oğuzlar Belediyesi olarak alt yapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getiren Uyanık, her alanda yeraltına yapılacak yatırımları tek kalemde yapılarak yollarımın ve ilçenin yaz-boz tahtası olmasının önüne geçtiklerini söyledi. Uyanık, Türkiye'de ilk kez enerji nanikl hatlarının Oğuzlar ilçesinde yeraltına alındığını belirti. Görev yaptığı hiçbir dönemde enkaz edebiyatı yapmadığını altını çizen Uyanık, "Elimizdeki kaynakları en doğru şekilde kullandık. Gücümüze göre önceliklerimizi belirledik. Akılcı ve doğru politikalar uygulayarak insanı ve insan sağlığını temel alan yatırımlara öncelik verdik. Yarım kalan yatırımları tamamladık. Gelir getirici işlere büyük önem verdik. Bu alanda isabetli kararlarla doğru yatırımlar yaptık" diye konuştu.

Oğuzlar Belediyesi'nin çalışmaları hakkında da bilgiler veren Belediye Başkanı Ali Uyanık, ilçe halkının ihtiyaçlarına cevap vermekte zorlanan belediye petrol istasyonunu yenileyerek ürün çeşidini çoğaltarak ilçe halkının hizmetine sunduklarını belirtti. Uyanık, sosyal konut projesi ile belediye bütçesine 1 milyon 250 bin TL'lik kaynak oluşturduklarını belirtti. belediye olarak ilçeye misafirhane, dershane, toplantı ve yemek salonu, dershane, futbol sahası, mermer atölyesi, toplum merkezi, düğün salonu kazandırdıklarını belirtti. İller Bankası kesintilerinden şikayetçi olan,Uyanık, bu konuda bir düzenleme yapılması için milletvekili Cahit Bağcı'dan yardım istedi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Uyanık Ak Parti Oğuzlar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title