Haberler

85'lik Nineye Tecavüz

Güncelleme:

60 Yaşındaki Adam 85 Yaşındaki Kadına Tecavüz Etti.

- 85'LİK NİNEYE TECAVÜZ Melbourne'nin en kalabalık tren istasyonlarından biri olan Sothern Cross tren istasyonunda 85 yaşında bir kadın tecavüze uğradı.

Avustralya'nın Melbourne kentinde bulunan Southern Cross tren istasyonunda 85 yaşındaki birkadın henüz kimliği belirlenemeyen 60 yaşlarında bir kişi tarafından önce darp edildi ve ardından tecavüze uğradı. Saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda saldırgan, istasyonda engelliler için ayrılan tuvaletin önünden geçen talihsiz kadını bir anda tuvaletin içine çekip darp etmeye başladı. Savunmasız haldeki kadına tecavüz eden saldırgan kadını konuşmaması için tehdit edip tuvaletten hızla ayrıldı. Olaydan sonra talihsiz kadını çıplak vaziyette bulan bir kişi hemen kendisine yardım etti. Olay anında güvenlik kamerasının kayıtta olduğu ve saldırganın suratının kamerada tamamen görüldüğünü söyleyen polis, saldırganın en kısa sürede yakalanacağını belirtti. Polis ayrıca bilgisine başvurmak için talihsiz kadına yardım eden kişiyi arıyor. Yaklaşık 1.85cm boyunda olan ve 60 yaşlarındaki saldırganın açık renkli şort ve bir tişört giydiği açıklandı. Polis olayla ilgili araştırması devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Dünya Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title