Haberler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Van TSO, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle merkeze bağlı Gendelova Köyü'nde kadınlarla bir araya geldi.

Van TSO Kadın Girişimciler İcra Komitesi Üyeleri, Van Merkez Gendelova Köyü Taziye Evi'nde kadınlarla bir araya geldi.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Sema Kaptanoğlu ve Nevin Güler, taziye evine gelen kadınları pratik sağlık konusunda bilgilendirdi.

Kaptanoğlu ve Güler, "çocuk Sağlığı ve beslenmesi", "hijyen" ve "günlük yaşamda karşılaşılacak sorunlara pratik çözümler" konularında kadınlara detaylı bilgiler verdi.

Van Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Meral Ayhan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Van TSO olarak bir dizi etkinlik hazırladıklarını söyledi.

Ayhan, "Odaya kayıtlı kadın üyelerimizle bir araya geldik. Çok aktif ve sayıları her geçen artan bir Kadın Girişimciler Kurulumuz var. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde odamıza üye kadınlarla yemekte bir araya geldik. Bugün de merkeze bağlı Gendelova köyü kadınları ile bir aradayız. Değerli hocalarımız kadınlara çok değerli bilgiler verdi. Kadınlarımızla bir arada olmaktan çok büyük mutluluk duyduk" dedi.

Van TSO tarafından etkinliğe katılan kadınlara küçük hediye paketleri dağıtıldı.

Öte yandan oda bünyesindeki Van AB Bilgi Merkezi ise kadınlara ve çocuklara tanıtıcı bilgiler verdi. Etkinlik sonunda çocuklara kitap ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. - Van

Kaynak: AA / Yerel

Van Merkez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title