Haberler

72 Sokak Sakinlerinin Evlerine Yağmur Suyu Girmeyecek

Nazilli Belediyesi yağmurlar iyice başlamadan 72 Sokak ile 221 Sokak’taki yollarda kota düşürme çalışması yaparak yeniden düzenliyor.

Nazilli Belediyesi yağmurlar iyice başlamadan 72 Sokak ile 221 Sokak'taki yollarda kota düşürme çalışması yaparak yeniden düzenliyor. Yapılan çalışma sayesinde mahalle halkı rahata kavuşacak.

Yağmur suları evlere girmesin diye yol seviyesi düşürülüyor. Nazilli Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü ekipler Yeni Mahalle 72 Sokak ile 221 Sokaktaki mevcut yolun asfaltını kazıyor. Mevcut yolun hem asfaltlı olması hem de mahalle içerisindeki evler ile kota farkı bulunmasından dolayı yağmur suları evlere giriyor. Asfalt suyu alta çekemediği için biriken su, yolun kenarlarındaki evlerin ve binaların zemin katlarına akıyor. Bu sıkıntıyı gidermek için Nazilli Belediyesi mevcut yolda yeniden düzenleme çalışmalarına başladı. İlk olarak yol üzerinde asfaltı kazımakla başlayan ekipler yolu tesviye ve stabilizesini yaparak kota farkını düzenleyecek. Hemen ardından kilitli parke taşı balıksırtı düzeninde yolun ortasına meyilli şekilde döşenecek.

Yağmur suları evlere girmesin diye yol seviyesi düşürülüyor

Geçtiğimiz günlerde rutin ziyaretlerinden birini yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Yeni Mahalle 72 sokak ile 221 sokak halkı ile görüştü. Mahalle sakinleri sokakları hakkındaki sıkıntının giderilmesi için Başkan Alıcık'a dertlerini anlattılar. Mahalle sakinleri mevcut yolun evlerin girişi ile aynı seviyede olmasından kaynaklı sorunun kış ayı iyice bastırmadan çözüme kavuşturulmasını istemesi üzerine Başkan Haluk Alıcık sorunun hemen çözülmesi için gerekli talimatları verdi. Özellikle yolun parke taşı ile kaplanması gerektiğini vurgulayan Başkan Haluk Alıcık; "Bu yolların kotasını her ne kadar aşağı çeksek de asfalt suyu alta geçirmiyor. Bu yüzden öncelikle yolun mevcut asfaltı kazınarak tesviyesi yapılacak. Ardından da kilitli parke taşları ile kaplanacak. Döşeme sistemi de yolun göbeğine doğru meyil verilerek suyun akışını sağlayabilecek şekilde balıksırtı sistemi döşenecek. Yapılan program gereği çalışmalar süratle en kısa zamanda tamamlanacak ve mahalle sakinlerimiz de rahata kavuşmuş olacaklar" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title