Haberler

70 Dönümlük Macera Ormanı Dualarla Açıldı

Antalya’nın 70 dönümlük macera ormanı dualarla hizmete açıldı.

Antalya'nın 70 dönümlük macera ormanı dualarla hizmete açıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Daha dün Kepez'i hakir görenler bugün burada yaşamak istiyorlar" dedi.

Kepez Belediyesi, Antalya'nın girişinde 70 dönümlük ormanlık arazi içinde "Kepez Macera Ormanı" inşa etti. İçerisinde binicilik kulübü, restoranlar, çocuk oyun parkları, survivor parkı, paintball atış alanı ve tırmanma duvarları bulunan alanın açılışı dualarla yapıldı. Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla kent ormanında gerçekleştirilen törende Başkan Tütüncü, Kepez'in her hafta gerçekleştirilen bir açılışla daha yaşanabilir bir ilçe haline geldiğini söyledi.

"DÜN KEPEZ'İ HAKİR GÖRENLER BUGÜN KEPEZ'DE YAŞAMAK İSTİYORLAR"

Kepez'de 2 bin 300 metrekare yeşil alan oluşturduklarını belirten Tütüncü, "Maalesef önceki dönemden yanlış yapılan imar planları nedeniyle çoğu parkımız cetvel artığı gibi duruyor. Ancak biz kendi dönemimizde yeşil alanları çok fonksiyonlu parklarla donatıyoruz" dedi. Ormanlık alan içindeki binicilik klübü ile pahalı binicilik sporunu halkın ayağına getirdiklerini de belirten Tütüncü, "Daha dün Kepez'i arka mahalle ve hakir görenler bugün Kepez'de yaşamak istiyorlar. Durmadan çalıştık ve Kepez'in marka değerini arttırdık. Olimpik yüzme havuzunu halkımızın ayağına getirdiğimiz gibi pahalı olan binicilik sporunu da halkımızın ayağına getirdik" diye konuştu.

"ÇİFT KANATLA HİZMETLERE DEVAM EDİYORUZ"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'nın dört bir yanında hizmet yarışında olduklarını belirterek "Biz kıskançlık ya da hasette yarışmayız. Biz sadece halkımız hizmet etmek için birbirimizle yarışırız. 2009 yılından 2014 yılına kadar Hakan kardeşim tek kanatla Kepez'e hizmetin en iyisini getirmeye çalıştı. Bizde 2014 de bir kanat daha ekleyerek büyükşehir ve Kepez olarak çift kanatla hizmetlere devam ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi öncesinde dua edildi. Kurdele kesimiyle orman hizmete açılmış oldu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Menderes Türel Hakan Tütüncü Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title