Haberler

7 Eylül Gençlikspor Oynamadan Kazandı

Aydın Büyük Erkekler Basketbol Ligi C Grubu takımlarından 7 Eylül Gençlikspor, rakibi İncirliova Belediyespor’yun sahaya çıkmaması üzerine oynamadan kazandı.

Aydın Büyük Erkekler Basketbol Ligi C Grubu takımlarından 7 Eylül Gençlikspor, rakibi İncirliova Belediyespor'yun sahaya çıkmaması üzerine oynamadan kazandı.

Aydın Büyük Erkekler Basketbol Ligi C Grubunda dün akşam saat 20.00'de Atatürk Spor Salonu'nda oynanması gereken 7 Eylül Gençlikspor ve İncirliova Belediyespor müsabakası, konuk ekibin maça gelmemesi nedeniyle karşılaşma gerçekleşemedi.

Maç saatinde hakemler ve 7 Eylül Gençlik Spor oyuncuları sahaya çıktılar ve normal bekleme süresi olan 15 dakika süresince İncirliova Belediye Spor'un sahaya çıkmasını beklediler. Ancak kırmızı-beyazlılar bu süre içinde de salona gelmeyince karşılaşmanın hakemleri maçı sona erdiren düdüğü çaldılar ve ev sahibi takım karşılaşmayı hükmen kazanan taraf oldu. 7 Eylül Gençlik Spor bu galibiyetle puanını 10'a yükseltip grupta 3. Sıraya yerleşirken İncirliova Belediye Spor ise 4 puanla son sırada kaldı.

Karşılaşma sonrasında bir açıklama yapan ve çoğunluğu Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinden oluşan 7 Eylül Gençlik Sporlular "Bugün buraya sınavlarımıza çalışmaktan fedakarlık göstererek basketbol oynamaya geldik. Gönül isterdi ki aynı fedakarlığı rakip takım da yapsın. Oynayıp mücadele ederek kazanmak isterdik ama olmadı" şeklinde sitemde bulundular. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk İncirliova Aydın Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title