Haberler

630 Çocuğa Eldiven Bere ve Atkı Dağıtıldı

Düş Bahçesi Çocukları gönüllüleri, kış aylarında çocuklar üşümesin diye düzenledikleri "Çocuklar ısınsın" projesiyle 630 çocuğa bere atkı ve eldiven dağıttı.

Düş Bahçesi Çocukları gönüllüleri, kış aylarında çocuklar üşümesin diye düzenledikleri "Çocuklar ısınsın" projesiyle 630 çocuğa bere atkı ve eldiven dağıttı.

Gönüllülerin çalışmaları ile, Afyon Sandıklı Karadirek Köyü İlköğretim Okulu, Bursa Kayapa Güngören İlköğretim Okulu, Bursa Kemalpaşa Bayramdere İlköğretim Okulu, Eskişehir Çifteler Körhasan Köyü İlköğretim ve Orta Okulu, Eskişehir Çifteler Eminekin İlköğretim Okulu, Manisa Karaağaç'ta bir okulda ve Eskişehir'in kenar mahallelerindeki 630 çocuğa atkı bere ve eldiven dağıtımı gerçekleştirdi.

Düş Bahçesi Çocukları grubu kurucusu Hüseyin Özgören, yaptığı açıklamada, "Her zaman olduğu gibi gönüllülerimizle çocuklar için çalışmalar yapıyoruz. Çocuklar üşümesin dedik ve 500 çocuğu hedefledik. Ama yoğun bir ilgiyle karşılaştık 630 çocuğumuza ulaştık. Dağıtımlar okullarda duyarlı öğretmenlerimiz ve gönüllü arkadaşlarımız tarafından yapıldı. Projemiz başarıyla tamamlandı, ama hala tarafımıza Türkiye'nin her yerinden atkı, bere ve eldiven gönderiliyor, biz de bunları yine ihtiyaç olan yerlere aktarmaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi bu projede gönüllü olarak çalışan emeği geçen güzel insanlara destekleri için teşekkür ederim" dedi.

Özgüven, "Siz de bir çocuğun düşlerini gerçekleştirmek için düş perisi olun" diyerek gönüllü vatandaşlara destek çağrısında bulundu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Karadirek Sandıklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title