Haberler

600 Dağcıyı Buluşturan Şenlik

Yurdun değişik bölgelerinden İzmir’e gelen yaklaşık 600 dağcı, Ödemiş ilçesinin Bademli Beldesindeki Dağcılık ve Doğa Sporları Şenliği’nde buluştu.

Yurdun değişik bölgelerinden İzmir'e gelen yaklaşık 600 dağcı, Ödemiş ilçesinin Bademli Beldesindeki Dağcılık ve Doğa Sporları Şenliği'nde buluştu.

Efe Dağcılık Ödemiş Belediyespor Kulübü Dağcılık Kolunun düzenlediği 3. geleneksel Bademli Dağcılık ve Doğa Sporları Şenliği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Düzenlenen şenliğe, yaklaşık 600 dağcı katıldı. Şenlikler kapsamında Aydın dağlarına tırmanan dağcılara, Ödemişli dağcılar Mümtaz Saygı, Nuri Zeyrek, Salih Üzdürmez, Salim Taşbaş ve İlhan Biçer rehberlik etti. Dağcılar, değişik rotalardan Aydın Dağları'nın bin 831 rakımlı zirvesine başarılı bir tırmanış yaptı.

Efe Dağcılık Başkanı Mümtaz Saygı, şenliğin yıl yoğun ilgi gördüğünü ifade ederek, "Efe Dağcılık olarak düzenlediğimiz, Ödemiş Bademli Geleneksel Dağcılık ve Doğa Sporları Şenliklerinin bu sene üçüncüsünü yaptık. Yurdumuzun birçok yerinden gelen Dağcıların katılımıyla yoğun bir ilgi oldu. Şenliklerimize bu sene yaklaşık 600 kadar dağcı katıldı. Cumartesi günü Bademli'ye gelmeye başlayan dağcılar burada kamp kurdular. Daha sonra Bademli'nin doğa ve tarihi yerlerini gezen dağcılar, akşam yemeğinin ardından yakılan kamp ateşinin etrafında eğlenip sohbet ederek stres attılar.

İki gün süren şenliklere, Dokuz Eylül Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği (DEDAK), Verçenik Dağcılık, Buca Dağcılık, Gaziemir Belediyesi Doğa Sporları, Macera Grubu, İzmir Gençleri Dağcılık, Doğa Dağcılık, Smyrna Doğa Sporları Kulübü, Sardes Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü (SARDOK) üyesi dağcılar katıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bademli Ödemiş Aydın İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title