Haberler

6. Yılda 2000 Minik Futbolcu Sahaya İndi

Güncelleme:

6. Çay ve Yaz Spor Şenlikleri 6'şar takımdan oluşan 4 grupta toplam 24 takımın mücadele edeceği minikler Futbol Turnuvalarının açılışı Sahil park'da yapıldı.

Sahil spor Kompleksinde, Rize Belediyesinin Organize ettiği 6. Çay ve Yaz Spor Şenlilkleri, minikler Futbol Turnuvaları başladı. Turnuvaya Belediye Başkan Yardımcıları Sultan Yılmaz, Mehmet Yoldaş, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, TÜFAD Başkanı Bilal Karafazlı, ASKF Başkanı Gafur Karali, Belediye Spor Genel Koordinatörü İdris Ocak, Amatör Spor Kulüp Başkanları, 6. Çay ve Yaz Spor Şenlikleri tertip Komite Üyeleri ve sporcular katıldı.

Turnu vanın açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yoldaş yaptı. 24 takım dan oluşan Minik Futbol culara Forma hediye edildi. Turnuvaya 2000 minik futbolcu katıldı.

Minikler Futbol Turnuvası açılışında konuşma yapan Rize Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yoldaş; "Şenliklerimize Minikler Futbol turnuvasıyla başlıyoruz. Minikler Futbol Turnuvası kapsamında çocuklarımıza formalarını dağıttık. Gençlerimizi spora teşvik etmek, kötü alışkanlıkların önüne geçmek demektir. Çocuklarımızı kulüplerimize alırken onlara önce okul sonra aile ve en son sosyal faaliyetlere önem verin diyoruz. İnşallah bu yılda şenliklerimizi geçen yıllarımızda olduğu gibi sorunsuz bir şekilde geçirmeyi temenni ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sultan Yılmaz İdris Ocak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title