Haberler

Şanlıurfa'da Bir Günde 7 Kişi Boğularak Can Verdi

Güncelleme:

Şanlıurfa'da sıcak havanın etkisiyle serinlemek için su kanallarına ve göletlere giren 7 kişi, aynı gün içinde boğularak can verdi.

Şanlıurfa'dan acı haberler peş peşe geldi. Bir günde tam 7 can, boğularak hayatını kaybetti.

Bir gün içerisinde neredeyse çifter çifter boğulma olaylarının yaşandığı Şanlıurfa'da ilk boğulma olayı Balaban Köprüsü yakınlarında meydana geldi. 6 yaşındaki Ali K., 4 metre derinliğindeki DSİ Sulama Kanalı'na düştü. Ailesi, bir anda gözden kaybolan çocuğun, cansız bedenine ulaştı. Otopsisi yapılan çocuk, köyünde toprağa verildi.

ORUÇLU HALLERİYLE SERİNLEMEK İSTEDİLER

Şanlıurfa'da serinlemek amacıyla gölete giren suya giren 2 çocuk boğularak can verdi. Acı olay bu defa köyün göletinde meydana geldi. Karaköprü ilçesine bağlı Küçük Alanlı Köyü'nde 14 yaşındaki Hasan Yürekli ve 16 yaşındaki Bilal Mol, oruçlu halleriyle serinlemek için gölete girdi. Bir süre sonra çamura saplanan 2 çocuk boğuldu. Sudan çıkarılan çocukların cesetleri, otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

8 YAŞINDAKİ HAMİT DE GİRDİĞİ KANALDAN ÇIKAMADI

Bu arada, Eyyübiye ilçesindeki eski havaalanı yakınlarında tarım işçisi ailenin 8 yaşındaki oğlu Hamit Fidan, tarlada çalıştıktan sonra serinlemek amacıyla sulama kanalına girdi. Bir süre çocuklarından haber alamayan ailenin aramaları sonucunda Fidan'ın cansız bedeni kanalda bulundu. Çocuğun cesedi, otopsi işleminin ardından ailesine teslim edildi.

2 GENÇ DAHA FIRAT'A GİRDİ, SAĞ ÇIKAMADI

Acı haberlerin bir bir geldiği esnada her şeyden habersiz serinlemek için Fırat'a giren 17 yaşındaki kuzenler Hakan Çetin ve Müslüm Canpolat da bir süre sonra gözlerden kayboldu. Olay güvenlik güçlerine bildirildi. Suda yapılan arama sonucunda her 2 gencin de cansız bedenine ulaşıldı. Aileler teslim aldıkları cenazeleri, otopsi için Nizip Devlet Hastanesi morguna götürdü.

SON ACI HABER AKŞAM SAATLERİNDE GELDİ

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde serinlemek için kanala giren genç, akıntıya kapılarak boğuldu. Edinilen bilgiye göre, olay Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bulunan AFAD Çadırkent yakınında meydana geldi.


Akşam saatlerinde serinlemek için kanala giren, Suruç'un Ziyaret Köyü nüfusuna kayıtlı 25 yaşındaki Emin Çağlayan, akıntıya kapılarak gözlerden kayboldu. Olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri hemen arama çalışması başlattı.


Yaklaşık 4 saat süren arama kurtarma çalışmasının ardından Emin Çağlayan'ın cesedi, kanala girdiği noktadan 1 kilometre uzakta bulundu. Ceset, otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na getirildi. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Şanlıurfa 3. Sayfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

ulan havuz açmak bu kadar mı zor aç havuz görevlendir 10 tane yüzme hocası . . . .

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title