Haberler

5,6 Milyon Lira Değerinde Kaçak Eşya Ele Geçirildi

Antalya Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince bu yılın 9 ayında yapılan operasyonlarda, aralarında kürk, zayıflama ilacı, antikaların da bulunduğu çok sayıda eşya ve ürün ele geçirildi.

Antalya, Burdur ve Isparta'da gerçekleştirilen operasyonlarda piyasa değeri 5 milyon 600 bin lira olan kaçak eşya ele geçirildi.

Batı Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan Antalya Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince, Antalya Havalimanı, Antalya, Isparta ve Burdur kent merkezi ile ilçelerde kaçak eşya ve ürünlere yönelik operasyonlar düzenlendi.

1 Ocak-30 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen operasyonlarda kaçak sigaradan cep telefonuna, uyuşturucudan akaryakıta kadar piyasa değeri 5 milyon 600 bin lira olan kaçak ürün ve eşya ele geçirildi.

Kaçak eşyalar arasında 1 milyon 100 bin lira değerinde kürk ve deriden mamul giyim eşyası, 2 bin 488 tekstil ve aksesuar ürünü, 21 bin litre kaçak motorin, 30 bin zayıflama ilacı, 166 bin lira değerinde antika eşya, 376 bin lira değerinde 672 cep telefonu yer aldı.

Olay sayısı açısından en çok kaçak sigara ve tütün yakalaması yapıldığı, 96 olayda 20 bin 250 paket kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi.

Vatandaşların kaçakçılık olaylarını "Alo 136" hattını arayarak bildirebilecekleri belirtildi. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Akdeniz Isparta Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title