Haberler

475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali

Mart ayında gerçekleştirilecek festivalin bu yılki bütçesi 1 milyon 600 bin lira olarak belirlendi Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 1 milyon lira bütçe ayırması meclis toplantısında kabul edildi, merkezdeki 2 ilçe belediyesinin de bütçe için 300'er bin liralık kaynak sağlayacağı bildirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclisi, "475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali" için 1 milyon lira bütçe ayrılmasına karar verdi. Festivalin bütçesinin ise 1 milyon 600 bin lira olarak belirlendiği bildirildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, başkan Cengiz Ergün'ün yönetiminde toplandı. Belediye meclis salonundaki toplantıda mart ayında gerçekleştirilecek 475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nin bütçesi de ele alındı.

Konuyla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, festivalle ilgili Manisa Büyükşehir, Yunusemre ve Şehzadeler Belediyeleri ile Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği arasında protokol imzalandığını hatırlattı.

Festival bütçesinin ilk etapta 1 milyon 600 bin lira olarak belirlendiğini, büyükşehir belediyesinin 1 milyon lira, 2 ilçe belediyesinin ise 300'er bin lira katkı sağlayıp bütçeyi oluşturacağını belirten Ergün, "Bu bütçe yetmediği takdirde ek bütçe Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak. Manisa'nın tanıtımına önemli katkısı olan mesir bizim için değişmez bir festival. Üzerine koyarak aktivitenin daha da gelişmesi gerektiğine inanıyorum" dedi.

Konuşma sonrası büyükşehir belediyesinden festival bütçesi için 1 milyon lira kaynak ayrılması oylanarak kabul edildi. - Manisa

Kaynak: AA / Güncel

Cengiz Ergün Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title