Haberler

44 Malatyaspor Hız Kesmeden Çalışmalarına Devam Ediyor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden 44 Malatyaspor yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden 44 Malatyaspor yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

1.Etap kamp çalışmaları kapsamında yeni sezona Yeşiltepe tesislerinde hazırlanan 44 Malatyaspor'un tecrübeli oyuncusu Cuma Nasır, güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "2015 2016 sezonu hem kendimiz adına hem de kulübümüz adına inşallah hayırlı geçer ve şampiyonluk nasip olur. Çalışmalarımız tabi ki başarı için, bu sezonda hedeflerimiz var. İnşallah bu hedeflerimize ulaşırız. 44 Malatyaspor'un kuruluş yılından bu yana hedefi hep şampiyonluk olmuştur. Bizde o hedefe ulaşmak için çalışıyoruz. Amacımız bu sene şampiyon olmak" ifadelerini kullandı.

44 Malatyaspor'un bu sezon Pazarcıkspor'dan renklerine bağladığı başarılı stoper Orçun'da yeni sezon hazırlıklarını ve bu sezon ki hedeflerini değerlendirerek, "Öncelikle transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hedefi olan bir takıma geldim. Sezon öncesi takım arkadaşlarımızla yeni yeni kaynaşıyoruz. Hazırlıklarımız devam ediyor ve iyi antrenmanlar yapıyoruz. İnşallah kampı iyi geçirip sezona iyi başlarız. Uyum sürecini kısa sürede atlatırsak bu sezonu istediğimiz yerde bitiririz" şeklinde konuştu.

Bu sezon tekrar 44 Malatyaspor forması giyecek olan tecrübeli oyuncu Savaş ise takıma yeniden katıldığından dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, "Bundan iki sene önce şampiyonluk adına bir yarış yapmıştık. Bu sene tekrar yuvaya geldik ve bu senede her zaman olduğu gibi hedefimiz yine şampiyonluk" dedi.

Yeni sezonu da değerlendiren Savaş, "Kazasız belasız bir lig olmasını dilerim. İnşallah bu sene 44 Malatyaspor'un senesi olur" diye konuştu.

44 Malatyaspor'un sezon hazırlıklarını yakından takip eden Futbol şube sorumlusu Recep Atabey'de yapılan transferlerle ilgili konuşarak "Hedefimiz öncelikle şampiyonluk. Dış transferde 4 oyuncuya imza attırdık, 3 tane yabancı geldi 2 tanesini geri gönderdik. Hedefe oynayan bir takım olduğumuz için transferleri de ona göre yaptık. İnşallah hayırlı olur" dedi.

Yeni sezon hazırlıkları ile ilgili de konuşan Atabey, "Son etabı burada tamamlayacağız. İkinci etap çalışmalarımız içinde Gerede ya da Nevşehir'i düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatyaspor Yeşiltepe Atabey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title