Haberler

4.5 Milyon TL'lik Gecekondu Yıkıldı

Güncelleme:

Ankara'da, kamulaştırma anlaşmazlığı nedeniyle tamamı açılamayan 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Dikmen bağlantısındaki gecekondu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince bu akşam yıkıldı.

Yaklaşık 3 yıldır yıkımı beklenen gecekondunun yıkımı için kentin ana arterlerinden biri olan 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Dikmen istikametine çıkan yolları ile gecekondunun olduğu kavşağa bağlanan yollar trafiğe kapatıldı. Çevik kuvvet ekipleri ile polisler de çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

BU AKŞAM YIKILDI

Anlaşmazlık nedeniyle tamamı açılamayan 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Dikmen bağlantısındaki gecekondu bu akşam ekiplerce yıkıldı.



BELEDİYE İLE MAL SAHİBİ ANLAŞAMAMIŞTI

Konya Yolu'nu Öveçler üzerinden Dikmen'e bağlayacak olan Öveçler 4. Cadde Köprülü Kavşağı'nda yer alan gecekondunun yıkımı için mal sahibiyle 2008 yılında başlayan uzlaşıyla kamulaştırma teklifleri, 2014 yılında hizmete açılan 1071 Malazgirt Bulvarı proje aşamasındayken bir kez daha gündeme gelmişti.

Büyükşehir Belediyesi, mal sahibinin 4.5 milyon TL talep etmesi sonucu anlaşamamıştı. Eylül 2015'te değer tespit davası açan Ankara Büyükşehir Belediyesi, bulvarın devamlılığını sağlamak için davanın sonuca bağlanmasını bekliyordu.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Malazgirt Dikmen 3.Sayfa Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title