Haberler

33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'na Doğru

Güncelleme:

Fuarda, söyleşiler ve paneller, "Çocuk Edebiyatı" başlığı altında okuma saatleri etkinlikleri gibi 300 etkinlik gerçekleştirilecek.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle 8-16 Kasım'da düzenlenecek 33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın etkinlik takvimi açıklandı.

TÜYAP'tan yapılan açıklamaya göre, sinema eleştirmeni Atilla Dorsay'ın "Onur Yazarı" olduğu ve ana teması "Sinemamızın 100 Yılı" olarak belirlenen fuar, Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Fuarın ilk dört günü açık kalacak Uluslararası Salon'da, onur konuğu ülke Macaristan yer alacak ve yurt dışından yaklaşık 100 yayınevinin katılımıyla konuk ülke etkinlikleri yapılacak.

Kitap fuarında, "Sinemamızın 100 Yılı" teması kapsamında edebiyat ve sinemanın önde gelen isimlerinin katılacağı söyleşiler ve paneller, "Çocuk Edebiyatı" başlığı altında okuma saatleri ve söyleşiler, "Bir Bahçeden Bir Bahçeye" teması altında Macar edebiyatının güncel ve klasik örneklerinin yer alacağı etkinlikler ve profesyonel buluşmalarla yaklaşık 300 etkinlik gerçekleştirilecek. Fuara, 750 yayınevi katılacak.

Fuarın bugünden itibaren yayınlanacak imza günleri ve etkinlik programına "www.istanbulkitapfuari.com" sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabilecek.

Hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek fuar, 16 Kasım'da 19.00'da sona erecek.

33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından düzenlenen 24. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı ile eşzamanlı gerçekleştirilecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Atilla Dorsay İstanbul Türkiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title