Haberler

300.000’den Fazla Yılbaşı Hediye Seçeneği Sahibinden.Com’da

Sahibinden.com, Hem Yılbaşı Hediyesi Konusunda Kararsız Kalanların Hem De Bu Yılbaşı İçin Farklı Bir Alternatif Arayanlar İçin Yine İlk Adres

Yeni yılın yaklaştığı şu günlerde herkesi yılbaşı alışverişi heyecanı sardı. Sevdiklerimize onları mutlu edecek hediyeler seçmek her zaman kolay olmuyor. Ancak kullanımı giderek artan e-ticaret siteleri sundukları milyonlarca çözüm önerisiyle, bu durumdan muzdarip internet kullanıcıların imdadına yetişiyor. Her bütçeye uygun olabilecek birçok hediye alternatifine dükkân dükkân dolaşıp yorulmadan güvenli bir şekilde ulaşmak isteyenler artık internetten alışveriş yapmayı daha fazla tercih ediyor.

E-ticaret alanında Türkiye'nin ikonlarından biri haline gelen sahibinden.com, kullanıcıların 1 liradan 1.000 liraya kadar 1001 çeşit hediye seçeneği sunuyor. Türkiye'nin en çok ziyaret edilen sitelerinden biri olan sahibinden.com'da, bayan ve erkek giyim ürünleri, aksesuarlar, elektronik eşyalar, oyuncaklar, oyun konsolları, mücevherler, antika eşyalar, kozmetik ürünleri, kişiye özel karikatürler ve karakalem resimler gibi birçok hediye alternatifini bir arada bulmak mümkün.

Klasik hediyelerden sıkıldıysanız

sahibinden.com'daki hediye alternatifleri bunlarla da sınırlı değil. Sitede bulunan "Sıra Dışı Ürünler" ve "İlginç İlanlar" kategorileri, sevdiklerini bu yılbaşı biraz olsun şaşırtmak, güldürmek ve özel hissettirmek isteyenler için farklı öneriler sunuyor. Bu yılbaşı sıradanlığın pençesinden kurtulmak isteyenlerdenseniz sahibinden.com'da satışa sunulan düşen kitapları engelleyen adam şeklinde kitap tutucu ya da lazer sanal klavye hediye etmeyi düşünebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title