Haberler

30 Bin Öğrenci Bodrum'a Geliyor

Üniversite şenlikleri kapsamında 30 bin öğrenci Muğla’nın Bodrum ilçesinde gelecek.

Üniversite şenlikleri kapsamında 30 bin öğrenci Muğla'nın Bodrum ilçesinde gelecek.

Üniversite şenlikleri kapsamında birçok üniversiteden 30 bin öğrenci Mayıs ayında Bodrum'a gelecek. Öğrencilerin gelişi nedeniyle birçok kulüp düzenlemelere başladı. Eğlencenin göz bebeği olan Gümbet Barlar sokağında ise disko, kulüp ve kafelerde sezon tadilat çalışmalar hızlandırıldı. Türkiye'nin en ünlü clupleri otelleri öğrencileri ağırlamak için çalışmalara başladı.

Pasha clubün işletme müdürü Yılser Özarı öğrenci gruplarının mayıs ayında geleceğini söyleyerek, "Mayıs ayında Bodrum geneline 30 bin öğrenci gelecek. Bizde clup olarak tadilatlarımıza erken başladık. 5 Mayısta sezon açılışını yapıyoruz. Birçok ünlü sanatçı sahne alaçak kulübümüzde. Fatih Ürek, Arto, Kerim Can, Kemal Doğlu, Ece Toprak ve Tuba Yurt gibi birçok sanatçı sahne alacak" dedi.

Posh Clup işletme müdürü Hüseyin Yılmaz ise tadilatlara erken başladıklarını söyleyerek, "Üniversite şenlikleri için tadilatlara başladık ve çok yakında kulübümüzü açacağız. Birçok ünlü sanatçı ise kulübümüzde sahne alacak" ifadelerini kullandı.

Moss clup işletme müdürü Semih Dönmez de hızlı bir şekilde tadilata girdiklerini belirterek, "30 bin öğrenci Bodrum2a gelecek Mayıs ayı içerisinde bu yüzden tadilatlara erken başladık. Hem konaklama hem eğlence hemde küçük esnaf için çok iyi başlangıç olacak" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bodrum Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title