Haberler

Kilis Valisi Tapsız'dan Zafer Bayramı Mesajı

Güncelleme:

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kilis Valisi Süleyman Tapsız,  30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tapsız, mesajında, milletimizin bütün dünyaya cesaret ve fedakarlığını, azim ve gayretini, tevekkül ve inancını,  milli değerlerini ve birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağını ispatladığı 30 Ağustos Zaferi'nin 93. yıl dönümünü gurur, coşku ve heyecanla kutladıklarını belirtti.

30 Ağustos Zaferi'nin farklılıklarını zenginlik olarak gören milletimizin, ortak değerlerde bütünleşerek, birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı bir destan olduğunu vurgulayan Tapsız,  şunları kaydetti:

"İstiklal Savaşı'nı taçlandıran, milli ruhumuzu ve onurumuzu yücelten, Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi ile milletimizin egemenliğinin, kayıtsız şartsız bağımsızlığının ve ebedi varlığının anıtı dikilmiştir. Milletimiz bu zaferle, milli hakimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir."

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Tapsız Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title