Haberler

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı'dan Mesaj

Güncelleme:

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Yağcı mesajında, "Milletçe el ele ve gönül birliği içinde kazandığımız zaferlerden aldığımız güç ile hep birlikte yeni Türkiye hedefine doğru emin adımlarla ilerliyoruz" ifadelerini kullandı. Büyük mücadeleler ve büyük savaşlar sonrasında kazanılan ve emanet edilen vatan topraklarını korumak ve sonsuza kadar yaşatmanın herkesin görevi olduğuna değindiği mesajında şunları kaydetti:

"30 Ağustos mücadelesi, tarihte eşine ender rastlanabilecek bir zaferle sonuçlanmıştır. Şunu hatırlamalıyız ki, milli hakimiyet, birlik ve beraberlik içinde Türkiye Cumhuriyetinin temelleri atılmış ve şanlı ordusuyla tek bir yürek halinde bağımsızlığına, birlik ve beraberliğine yönelen her tehlike karşısında canını ortaya koymaktan çekinmeyen Türk milleti, Büyük Önder Atatürk'ün gösterdiği yolda ebediyete dek bu topraklarda hür yaşamaya devam edecektir. Hep birlikte yeni Türkiye hedefine doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bizlere nice zaferler armağan eden atalarımıza bizler de, Türkiye'mizi büyük ve yeni hedeflere doğru götürmek sorumluluğunu taşımalıyız. Kazanılan büyük zafer, Türk milletinin hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden taviz vermeyeceğini ve vatan topraklarına olan sevgisini tüm dünyaya ilan etmiştir. Bu düşünce ve duygu yoğunluğu içerisinde eşsiz zaferler kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bağımsızlık ve hürriyet uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi şükran ve saygıyla anıyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Zafer Haftası Selim Yağcı Türkiye Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
title