Haberler

3. Ulusal Fotoğraf" Yarışması Başvuraları Başladı

ATA AÖF Dekanı Prof. Dr. Özen: "Yarışmada ödül sayısını 30'a çıkardık.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA-AÖF) tarafından, bu yıl 3'üncüsü düzenlenen "Ulusal Fotoğraf Yarışması"nda 30 ödül verilecek.

ATA-AÖF'ün, Finansbank'ın sponsorluğunda gerçekleştirdiği ve "serbest", "doğa", "eğitim" kategorilerinde gerçekleştirilecek yarışmada toplam da 25 bin 500 lira ödül verilecek.

Fakültenin dekanı Prof. Dr. Üstün Özen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir eğitim kurumu olmanın yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri geliştirdiklerini ve çeşitli etkinlikleri desteklediklerini söyledi.

ATA-AÖF olarak Finansbank sponsorluğunda düzenledikleri "3. Ulusal Fotoğraf Yarışması" ile fotoğrafçılık sanatına ilişkin duyarlılık geliştirme yolunda önemli adımlar atmaya çalıştıklarını vurgulayan Özen, şunları kaydetti:

"Fotoğraf, toplumsal duyarlılıklarımızı ortaya koymanın önemli bir aracı. İçinde bulunduğumuz yüzyılda görsellik, vazgeçilmez bir anlatı biçimine dönüşmüş bulunuyor. Bu bakış açısıyla çıktığımız yolda, fotoğrafseverlerin desteğini almak bize güç veriyor. Geçen yıl iki kategoride düzenlediğimiz fotoğraf yarışmasına rekor sayıda katılım oldu. Finansbank sponsorluğunda düzenlediğimiz 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması'na birbirinden değerli bin 778 sanatçı ve 7 bin 184 fotoğraf yarıştı."

Özen, son başvuru tarihinin 28 Mayıs olduğunu ifade ederek, fotoğraf yarışmasına ilişkin ayrıntılı bilgiye "aofyarisma.atauni.edu.tr" web adresinden ulaşılabileceğini vurguladı. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Atatürk Üniversitesi Finansbank Üstün Özen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title