Haberler

Yaşlı Kadın Merdivenleri Çıkarken Hayatını Kaybetti

Yaşlı kadın merdivenleri çıkarken hayatını kaybettiNİĞDE - Niğde'de 80 yaşındaki kadın merdivenleri çıktığı esnada hayatını kaybetti.

Yaşlı kadın merdivenleri çıkarken hayatını kaybetti

NİĞDE - Niğde'de 80 yaşındaki kadın merdivenleri çıktığı esnada hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay Niğde-Merkez Eski Vali Konağı caddesi, Ekşi apartmanında meydan geldi. 80 yaşında yalnız yaşayan Melahat A. apartmanın merdivenlerini çıkacağı esnada birden fenalaştı. Yüksek tansiyon hastalığı olan Melahat A.(80), fenalaştıktan sonra merdivenlere yığılıp kaldı. Apartman sakinleri Melahat A.(80)'yı merdivenlere hareketsiz yattığını görmesi üzerine durumu 112 acil servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonucunda Melahat A.(80)'nın hayatı kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen polis olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamladıktan sonra Cumhuriyet başsavcısı da incelemelerde bulundu. Melahat A.'nin cansız bedeni olay yerinden ambulansla ile Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Niğde Merkez 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title