Haberler

Üvey babasını öldüren 15 yaşındaki çocuğun ifadesi kan dondurdu: Rastgele ateş açtım

Güncelleme:

Sakarya'da tartıştığı üvey babasını silahla vurarak öldüren 15 yaşındaki şüpheli E.K, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. E.K, ilk ifadesinde üvey babasının annesine şiddet uyguladığını, üzerine doğru gelince rastgele ateş ettiğini söyledi.

Sakarya'nın Erenler ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi'nde geçen hafta cuma gecesi korkunç bir olay meydana geldi. 15 yaşındaki E.K., üvey babası Mustafa Yavuz'u tabanca ile ateş ederek öldürdü. E.K. olayın ardından gözaltına alınırken, tabancanın üvey babasına ait olduğu belirlendi. Adliyeye sevk edilen E.K. tutuklandı.

3 AYDAN BERİ ANNESİNE VE KENDİSİNE ŞİDDET UYGULUYOR

E.K. savcılıkta verdiği ifadesinde, evde annesi Ö. Y. (38), üvey babası Mustafa Yavuz ve üvey kardeşi S.Y. (16) ile yaşadıklarını söyledi. Üvey kardeşi S.Y. ile birlikte üvey babası Mustafa Yavuz'un tamirhanesinde çalıştığını ifade eden E.K., üvey babasının 3 aydan beri annesi ve kendisine şiddet uygulandığını belirtti.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

E.K., "Üvey babam son dönemde sürekli şiddet uygulamaya başlamıştı. Anneme şiddet uyguluyordu. Olay günü yine evde tartışma çıktı. Evde yaşanan arbedenin ardından üvey babam üvey kardeşimi de alarak evden çıkıp gitti. Bir saat sonra geri döndüğünde tartışma yeniden başladı. Tartışma başlayınca üvey babamın evdeki silahının yerini biliyordum. Aldım ve üzerime yürümeye başladığında rastgele ateş ettim. Üvey babam yere yığıldı. Öldürme kastıyla ateş etmedim" dedi.

Mustafa Yavuz'un önceki eşinden olan oğlu S.Y. ise ifadesinde cinayeti görmediğini, silahın ateşlendiği sırada başka bir odada olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mustafa Yavuz Erenler 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

ADAMSIN:

Helal koçum

5
23
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Aferin çamur at izi kalsın. Bizde yedik!

yanıt1
yanıt0
birbilenadam:

Hayırsız evlat mı arıyorsunuz?İşte haberini okuyorsunuz. Kimbilir hangi suçunu gizlemek için babasını öldürüp de ölen adama iftira atıyor.

6
14
yanıtYanıtla
Rizeli:

Nefsi mudafaa

6
10
yanıtYanıtla
Muhalif:

Eline aaglik

2
12
yanıtYanıtla
Serdar:

Allah belani versin

yanıt1
yanıt0
Basralı Hasan:

Artık içeriğini hiç bilmeden katil kişileri övmek moda oldu herhalde. Ölen kişinin sanki bir cani olduğunu sadece o katil çocuğun dediği için öyle kabul edilemez. Çünkü adam öldürülmüş ya iki ay sonra başka bir şey veya aksi delil çıkarsa. Peşin hemen öldürüleni haydut canavar ilan ediyorsunuz hataları olmuş aşırı gitmiş olabilir lakin bu böyle insanların öldürülmesi gerektiği anlamına gelmemeli. Allah korusun böyle bu katili övenler inşallah bu imtihanla başbaşa kalmazlar.

7
0
yanıtYanıtla
Şenol:

Feminist tipler hemen yığılıp katil savunuculuğuna başlamış ölen Bi yakınları olsa bu şekilde konuşacaklarmı işin içeriğine herkes yabancı ama erkek düşmanlığına gelince ölsün. Ölen kadın olsaydı çocuğa demedik laf bırakmazlardı. Bu cinayeti savunanlar bilmediğiniz işi konuşmayın kınamayın.

3
1
yanıtYanıtla
Apache:

Bir anneyi beladan kurtarmış..

0
3
yanıtYanıtla
BİRSEN:

Kimse ölmeyi hak etmiyor ah be çocuğum yaşında küçük yazık ettin kendine belki kötü şeyler yaşadın ama başka çözümlerde var bu şekilde olmaz

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title