Haberler

Unkapanı Köprüsü'nden atlayan kişi kurtarıldı

Güncelleme:

İstanbul'da Unkapanı Köprüsü'nden suya atlayan bir kişi, teknedeki kişiler tarafından kurtarılarak karaya çıkarıldı. Kurtarılan 46 yaşındaki şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Unkapanı Köprüsü'nden suya atlayan bir kişi, teknedeki kişiler tarafından kurtarılarak karaya çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan Ali Yıldırım adlı kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

TEKNEDEKİ PERSONEL KURTARDI

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Unkapanı Köprüsü'nde meydana geldi. İddiaya göre, 46 yaşındaki Ali Yıldırım, bir anda köprüden suya atladı. Çevrede bulunan bir teknenin personeli, su yüzeyindeki Ali Yıldırım'ı yakalayarak kurtarıp karaya çıkardı. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından ambulansla Ali Yıldırım'ı Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Ali Yıldırım'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Yıldırım'ın denizden karaya çıkarılma anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ali Yıldırım Unkapanı DHA 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

Gurbetci:

Ekonomik durumu cok iyi oldugu icin atlamistir. Kanal Istanbul yapilsin ve yeni 4, 5 kopru. Kopruye para odeyip atlarlar artik.

7
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Kanal Istanbul diye tutturacağınıza insanların dertlerine yardımcı olun.

5
2
yanıtYanıtla
güntay:

onu buhale getırenlerın allah bın belasını vrsn

3
0
yanıtYanıtla
ref:

Suriyelilere hewrşey beleş geri kalanını ez ezxebildiğin kadar yok yok asgari ü, cret cok fazla biraz daha indirin diye protestoı etmiştir

1
0
yanıtYanıtla
İç Ses:

La adam 4 sene içeri girdi diye alayımızı 20 sene cehenneme koydu ya la

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title