Haberler

Tasfiye Havuzuna Giren Çocuk Boğuldu

Tasfiye havuzuna giren çocuk boğuldu Isparta'da barajın tasfiye havuzuna giren üç çocuktan biri boğularak can verdi, iki çocuk ise kurtarılarak hastaneye kaldırıldıISPARTA - Isparta'da barajın tasfiye havuzuna giren 3 ortaokul öğrencisinden biri boğuldu, 2'si vatandaşlarca kurtarıldı.

Tasfiye havuzuna giren çocuk boğuldu

Isparta'da barajın tasfiye havuzuna giren üç çocuktan biri boğularak can verdi, iki çocuk ise kurtarılarak hastaneye kaldırıldı

ISPARTA - Isparta'da barajın tasfiye havuzuna giren 3 ortaokul öğrencisinden biri boğuldu, 2'si vatandaşlarca kurtarıldı.

Isparta merkeze bağıl Direkli köyünde Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu öğrencisi Yunus Emre Doğan (13), Furkan Süme ve Arif Karakoç balık tutmak amacıyla Darıderesi Barajı göletinin tasfiye havuzuna gitti. Balık tutukları sırada çocuklar suya girdi. Bu sırada çocuklardan ikisi boğulma tehlikesi geçirince kıyıya yakın olan Furkan Süme yardım istedi. Hemen yakında bulunan şantiye çalışanı suya girerek çocukları sudan çıkarmak istedi. Karakoç ve Süme'yi kıyıya çıkaran vatandaş, Doğan'a ulaşamadı. Süme ve Karakoç olay yerine çağrılan ambulansla ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Doğan'a ulaşılması için Antalya Emniyet Müdürlüğünden dalgıç polisler istendi. Bu sırada itfaiye ekipleri havuzdaki suyun bir bölümünün tahliye edilmesini sağladı. Dalgıç polislerin suda bir süre arama yapmasının ardından 13 yaşındaki Yunus Emre Doğan'ın cesedine ulaşıldı. Ortaokul öğrencisi Yunus'un cesedi hastane morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Darıderesi Barajı Emre Doğan Isparta 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title