Haberler

Susurluk kazasındaki kamyon şoförünü savunan avukat evinde ölü olarak bulundu

Güncelleme:

Balıkesir'de 1996 yılında meydana gelen 'Susurluk kazası'ndaki kamyonun şoförü Hasan Gökçe'nin bir dönem avukatlığını yapan İsmail Kavşut evinde ölü bulundu.

Balıkesir Barosu'na kayıtlı olan avukat İsmail Kavşut'un Susurluk'taki evinde hareketsiz yattığını gören yakınları, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

KALP KRİZİ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Kavşut'un öldüğü belirlendi. Belediye tabibince yapılan ilk değerlendirmede Kavşut'un kalp krizine bağlı olarak hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde duruldu. Kavşut'un cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

SUSURLUK KAZASI DAVASINDA KAMYON ŞOFÖRÜNÜ SAVUNMUŞTU

Avukat İsmail Kavşut'un, 3 Kasım 1996'da Susurluk'ta meydana gelen ve Abdullah Çatlı'nın ölümüyle sonuçlanan kazadaki kamyon şoförü Hasan Gökçe'nin avukatlığını yaptığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Susurluk Haberler

500

Yorumlar (5)

H.Abas:

Allah rahmet eylesin.

7
6
yanıtYanıtla
MTA:

Avukatın tarafı olmaz bir insan seri katilde olsa savunma hakkı vardır rahmetliye ön yargılı olmayalım

3
1
yanıtYanıtla
SAVUNMA HAKKI KUTSALDIR:

Avukatın amacı müvekkilini en doğru şekilde savunmaktır. Bu demek değil ki sahte delillerle davayı karart. Bir katile ifade sırasında polis memuru tarafından kötü davranılmış olabilir bu kanunda yasaklanmıştır avukat kanundan yola çıkarak müvekkil lehine çalışır. Zaten avukatlar beraati vaad etmezler en azından çevremdekiler öyle sadece onun haklarını ve alacaklarını korumayı vaad ederler. Bu yüzden savunma kutsaldır derler çünkü o katilin de hakkı gasp edilmiş olabilir bir şekilde.

yanıt3
yanıt0
gereksız:

avukatlık dunyanın en gereksız ve uydurulmuş mesleği herkes kendını bır sekılde savunur.

yanıt4
yanıt4
he:

Gereksiz diyen arkadaş, o zaman hakime de gerek yok herkes kendi kararını verir :))

yanıt1
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title