Haberler

Sosyal medya terör örgütü propagandası yapan şahıslar yakalandı

Güncelleme:

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen şahıslar Esenyurt'ta yakalandı. Aramalarda yasaklı yayınlar, gazeteler ve Abdullah Öcalan fotoğrafları ele geçirildi.

Sosyal medya terör örgütü propagandası yapan şahıslar Dem Parti Esenyurt ilçe merkezinde yakalanarak gözaltına alındı. Aramalarda ayrıca çok sayıda yasaklı yayın, gazete ve terörist başı Abdullah Öcalan fotoğraf ve posterleri ile şahıslara ait dijital materyal de ele geçirildi.

İstanbul Valiliği, "İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü faaliyetleri kapsamında, sosyal medya mecralarında terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen iki şahsın yakalanması için çalışma başlatılmıştır. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı soruşturma dosyası ve Büyükçekmece 3. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararına istinaden Esenyurt'ta 3 adreste arama yapılmıştır. Şahıslar, Dem Parti Esenyurt ilçe merkezinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Aramalarda ayrıca çok sayıda yasaklı yayın, gazete ve terörist başı Abdullah Öcalan fotoğraf ve posterleri ile şahıslara ait dijital materyal de ele geçirilmiştir" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Abdullah Öcalan Sosyal Medya Gazeteler İstanbul Esenyurt Güvenlik Terör 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title