Haberler

Tek suçu öğüt vermekti! Platonik aşk acısı çeken kişiye ''Sana kız mı yok'' deyince kalbinden bıçaklandı

Güncelleme:

Bağcılar'da bir börekçide kahvaltı yaptığı sırada platonik aşk yaşadığını söyleyen şahıs, kendisine "Takma kafana, sana kız mı yok" diye öğüt veren Abdulcelil Deniz'e öfkelenip kalbinden bıçakladı. Deniz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, şahısların daha öncesinde hiç tanışmadığı öğrenildi. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Bağcılar Kirazlı'da bulunan bir börekçide yaşanan olayda iddiaya göre 37 yaşındaki 3 çocuk babası Abdulcelil Deniz, börekçide kahvaltı yaptığı sırada Sınar Saka'nın sözlerine kulak misafiri oldu. Saka'nın platonik aşk yaşadığını söylemesi üzerine iddiaya göre Deniz, "Takma kafana, sana kız mı yok" dedi.

KENDİNE ÖĞÜT VEREN ADAMI KALBİNDEN BIÇAKLADI

Buna sinirlenen Saka, Deniz'i kalbinden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Abdulcelil Deniz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sınar Saka ise kısa sürede polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Saka tutuklandı. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

"DAHA ÖNCE BİR ARAYA GELMEMİŞLER"

Abdulcelil Deniz'in yakını Mehmet Emin Deniz, "Bizim bu olayla alakamız yok. Bizim çocuklar esnaf, bölgede herkes tanıyor. Çocuk kahvaltı yapayım diye çıkıyor. Masada oturup börek yiyor. Ben araştırdım oradaki pastaneden. Kesinlikle daha önce bir araya gelmemişler. Çocuğu direkt kalbinden vuruyor. Adalet yerini bulursa ancak içimiz soğur. Biz devletimizden bu olayın aydınlatılmasını istiyoruz" dedi. Abdulcelil Deniz kılınan cenaze namazının ardından Yeni Taya Kadın Mezarlığa defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çocuk 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (5)

Erdem Özdemir:

millet barut fıçısı gibi

76
8
yanıtYanıtla
Bu son olsun:

idam şart.

75
4
yanıtYanıtla
Brat Ti:

Böylelerine kısas yapacan. Kısas olduğunu bildiği zaman çoğu korkudan cinayet işleyemez. Bu olayın bi diğer ibretlik tarafı da dengesiz psikopat çok, her insanın bu gidişle çelik yelek giymesi lazım sosyal hayatda.

6
1
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Dünyada adalet yok o yüzden yaşasın cehennem . Allah'ın verdiği canı alanların yeri sonsuza dek cehennem olacak inşallah. Allah rahmet eylesin sevenlerine sabırlar dilerim. Katilin de ömrünün sonuna dek KIZ sız bir şekilde parmaklıklar arasında yaşamasını dilerim.

5
1
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

ıdam ıdam ıdam bu kansız mahlukata uygulanması lazım olaya bak

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title