Haberler

Taksim'de Pakistanlılar 4 turisti kaçırıp 3 gün rehin tuttu! Nefes kesen operasyon anbean kamerada

Güncelleme:

Taksim Meydanı'nda gezerken Pakistan uyruklu 6 kişi tarafından kaçırılan 4 Nepalli turist, polisin yaptığı operasyonla kurtarıldı. Fidye için kaçırıldıktan sonra 3 gün boyunca bir evde tutulan turistlerin kurtarılma anları kameralara yansıdı.

Taksim Meydanı'nda gezen 4 Nepalli turist, Pakistan uyruklu olduğu belirtilen 6 kişi tarafından kaçırıldıktan sonra Eyüpsultan'da bir eve götürüldü.

3 GÜN BOYUNCA ESİR TUTTULAR

Nepalli turistleri burada satır ve silah zoruyla 3 gün boyunca tutan bu kişiler, turistlerin ailelerinden 10 bin euro istedi. Nepalli turistlerin aileleri bir taraftan istenen fidyeyi hazırlarken, diğer taraftan da polise haber verdi.

Taksim'de Pakistanlılar Nepalli turist, nefes kesen bir operasyonla kurtarıldı

NEFES KESEN OPERASYON

İhbarla birlikte harekete geçen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, fidye teslimi sırasında şüphelilerden birini yakaladı. Yakalanan şüpheliden rehinelerin yerini tespit eden ekipler, adrese şok bir baskın düzenledi.

Taksim'de Pakistanlılar Nepalli turist, nefes kesen bir operasyonla kurtarıldı

EVDEN SATIRLAR ÇIKTI

Turistleri kurtarmak için operasyon düzenleyen polisin baskın anları kameralara yansıdı. Eve giren ekipler, şüphelileri kıskıvrak yere yatırırken, elleri bağlanan turistleri ise kurtardı. Ekiplerin evde yaptığı aramalarda silahların yanında çok sayıda satır ele geçirildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Taksim'de Pakistanlılar Nepalli turist, nefes kesen bir operasyonla kurtarıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pakistan turist Taksim Haberler

500

Yorumlar (18)

slim shady:

Bunların alayını biran önce göndermeliyiz. Yoksa çocuklarımızın başına ilerde büyük bela olacaklar!

40
2
yanıtYanıtla
Adıyamanlı Kutalmış :

Asalak tipleri ülkeme sokun.... Asalak gibi yaşasınlar bunlar daha güzel günler. Durmak yok yola devam demeye devam...

40
2
yanıtYanıtla
ismail bey :

Türkiye Birleşik Devletlerine döndük. pakistanlı, nepalliyi kaçırıyor, Türk polisi kurtarıyor. Polisimiz şimdilik bizim vatandaşımız.. yarın öbür gün suriyeli veya hintli polisimizde olur...

34
0
yanıtYanıtla
sem sem:

ülkeyi istila ettiler farkında değiliz afgan suriyeli pakistanlı buyurun modern yeni Türkiyeye hoşgeldiniz dedelerimiz zaten suriyelilere afganlara toprak kalsın gelip yasasınlar bide mafyalık yapsınlar diye savasmıştı ey Türkiye uyan da bir sor neden ülkeme bunları doldurdun amacın ne diye sor bir hükümete

27
3
yanıtYanıtla
Ali Yeğin:

Hey gidi benim güzel vatanım,ne hallere düşürdük seni.Yazıklar olsun bizlere. Güzel ülkemde pakistanlı,afgan,suriyeli sığınmacı gelip dünyanın öbür ucundan geleb turisti rehin alıyor." Yazıktır,incitme atanı" diyorum.

17
0
yanıtYanıtla
Hasan Korkmaz:

T.C. tarihinde hiç olmaz denen şeyler olmaya başladı. Tarihinde sınır güvenliği, sığınmacı, uyuşturucu, kadın cinayetleri, adalet, eğitim, sağlık, ekonomi, sokak çarşı pazar enflasyonu bu ülkede hiç bu kadar problem olmamıştı. İlginç olan halkta çıt yok.

13
0
yanıtYanıtla
Sana Ned :

Olay bir de türkiyede olmuş bende si irda felan oldu sandım Pakistan'a VS Yuh ülkeyi istila ettiler iyicene

12
0
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

bunlar yakında türkleride kaçırıp para isterse hiç şaşırmam

10
0
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Cin olmadan seytan kesiliyorlar..Gruplar halinde geziyorlar, Criminal Groups.

10
0
yanıtYanıtla
adaletli yorum:

gelecegin turkiyesıne bela bunlar

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title