Haberler

Son Dakika | Yaşlı çift cinayetinde gözaltına alınan 6 kişi adliyeye sevk edildi

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre - Yaşlı çift cinayetinde gözaltına alınan 6 kişi adliyeye sevk edildi Afyonkarahisar'da kaybolduktan 16 gün sonra cesetleri bulunan yalı çift olayında gözaltına alınan kardeş ve aile üyeleri adliyeye sevk edildi.

- Yaşlı çift cinayetinde gözaltına alınan 6 kişi adliyeye sevk edildi

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'da kaybolduktan 16 gün sonra cesetleri bulunan yalı çift olayında gözaltına alınan kardeş ve aile üyeleri adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınanlar arasında çifti öldürdüğü iddia edilen ağabeyi de var.

Olay, geçtiğimiz 26 Eylül de Dinar ilçesine bağlı Pınarlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Pınarlı köyünde yaşayan Cevdet ve Zeliha Uysal geçtiğimiz 26 Eylül de bir anda ortadan kayboldu. Olayın ardından aile üyelerinin haber vermesi ile bölgeye gelen jandarma ve AFAD ekipleri çifti bulmak için çalışma başlattı. Balık adamlarla dahi köye yakın bir gölette yapılan arama çalışmasından sonuç alınamadı. Bunun üzerine arama çalışmaları sona erdikten sonra bölgedeki çobanlık yapan bir şahıs köyde eskiden tarlaların sulanması için kullanılan ancak şu anda atıl durumda olan sulama rögarından kötü kokular geldiğini söylemesi üzerine jandarma ekipleri bölgeye gelerek inceleme başlattı.

Soruları yanıtsız bıraktı

Olayın ardından jandarma ekipleri Bünyamin A., eşi Nazire A., Kadir A., eşi Huriye A., ile Ramazan A., ve anne Fatma A., gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden Nazire A., yaşlı çifti Zeliha Uysal'ın erkek kardeşi yani kocası Bünyamin A.'nın öldürdüğünü itiraf ettiği öne sürüldü. Şahıslar jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin akşam saatlerinde mahkeme çıkarılmaları bekleniyor.

Öte yandan, şahıslardan cinayeti itiraf eden Nazire A., adliye girişinde kendisini görüntüleyen gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Pınarlı Dinar Eylül Afyon 3. Sayfa Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title