Haberler

Markette kız çocuğunu taciz eden adama 10 yıl hapis! Kendini "Sadece sevdim" diyerek savundu

Güncelleme:

Esenler'de bir markette 11 yaşındaki E.Ç.'ye cinsel istismarda bulunan Ali Öztürk'ün yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme, sanık Öztürk'ün cinsel istismar suçundan 10 yıl hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

Bakırköy 10 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına, sanık Ali Öztürk (47) SEGBİS ile bağlandı. Müşteki Gülsün Ç. ve mağdur kız çocuğu E.Ç. ise duruşma salonunda hazır bulundu.

"SADECE KENDİSİNİ SEVİP KONUŞTUM"

Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Ali Öztürk suçlamaları kabul etmeyerek mağduru tanımadığını belirtti. Mağdurun babasını tanıdığını söyleyen sanık, "Ben mağdura yönelik cinsel harekette bulunmadım. Sadece kendisini sevip konuştum" dedi.

"VİDEOYU İZLEYİNCE HABERİM OLDU"

Duruşmada söz alan mağdur çocuğun annesi Gülsün Ç. ise "Kızım markete gitmişti, dönüşte tacize maruz kaldığına dair herhangi bir şey anlatmadı. Karakoldan çağrılınca ve market çalışanlarının gösterdikleri videoyu izleyince haberdar oldum. Şikayetçiyim" şeklinde beyanda bulundu.

"PARA VERİP KİMSEYE SÖYLEMEMEM İÇİN TEHDİT ETTİ"

Mağdur çocuk E.Ç. ise sanığı tanımadığını, markete gittiğini, sanığın yanına geldiğini, nereli olduğunu sorduğunu, babasını tanıdığını söyleyip elini omzuna attığını anlattı. E.Ç. "Beni sıkıştırıp dudağımdan öptü, korktuğum için yardım isteyemedim, para verip beni kimseye söylememem için tehdit etti. Korktuğum için kimseye bir şey söyleyemedim. Görüntüler ortaya çıkınca aileme ve polise anlattım" dedi.

10 YIL HAPİS CEZASI

Beyanların ardından mahkeme heyeti kararını açıkladı. Mahkeme, sanık Ali Öztürk'ün 'çocuğa karşı cinsel istismar' suçundan 10 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasına hükmetti.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Esenler'de, 29 Kasım tarihinde bir markette 11 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan Ali Öztürk'ün görüntüleri sosyal medyada paylaşılınca kamuoyunun tepkisini çekmişti. Başlatılan soruşturma kapsamında Ali Öztürk, 11 Aralık günü Niğde'ye kaçacağı sırada otogarda yakalanmıştı. Öztürk 'çocuğa karşı cinsel istismar' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Hazırlanan iddianamede Öztürk'ün mağdur çocuğu yanağından öptüğü ve daha sonra kucaklayıp sarılarak dudağından öptüğü aktarılmıştı. Ali Öztürk hakkında 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ali Öztürk Esenler Hassas İçerik 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (8)

Theo:

Saygı değer Hakimler savcılar ağzınıza sağlık böyle bir karar Adalet uyguladığınız için fakat ceza 30 yıl olması gerekirdi sayın savcım karara itiraz etmeniz gerek 30 yıl istemeniz gerekir saygılarımla

126
8
yanıtYanıtla
ahmet dalkıran:

Bu adamı alacaksın ele vur Allah vur, sonrada ''sadece sevdim'' diyeceksin.

17
1
yanıtYanıtla
SELİM TAŞOĞLU:

Hakimin ellerine sağlık

7
0
yanıtYanıtla
SELİM TAŞOĞLU:

bu ucubeyi halkın eline verin. Adanalı Tilki Selim.

5
1
yanıtYanıtla
Dravid zwezda:

10 yil sonra kaldigi yerden devam etmezse ben de bir sey bilmiyorum

1
0
yanıtYanıtla
SELİM TAŞOĞLU:

içerde onu yerler kardeş endişelenme.

yanıt0
yanıt0
Çınar Saraç:

10 sene vermiş Ona indirim uygulanır içerde yatacağı süre vs paraya çevrilir çıkar , 1 sene yatmaz içerde

0
0
yanıtYanıtla
Veysel :

Bana adaleti teslim etseler bunu direk asardım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title