Haberler

Mahkeme kararı bozdu, Kadir Şeker davası yeniden görülecek

Güncelleme:

Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı engel olmak isterken kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapse çarptırılan Kadir Şeker hakkında verilen ceza, Bölge Adliye Mahkemesi'nce bozuldu. Dosya, Şeker'in yeniden yargılanması için Konya Adliyesi'ne gönderildi.

5 Şubat 2020 akşamı, Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi Piri Reis Parkı'nda Özgür Duran'ın sevgilisi Ayşe Dırla'yı dövdüğü gerekçesiyle olaya müdahale etmek isteyen Kadir Şeker, çıkan arbedede Duran'ı bıçaklayarak öldürdü.

'İYİ HAL' İNDİRİMİNDEN 12.5 YIL CEZA ALDI

Olay sonrası tutuklanan Kadir Şeker, 'kasten adam öldürme' suçundan yargılandığı 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada önce ömür boyu hapse çarptırıldı. Suçun 'haksız tahrik' altında işlendiği gerekçesiyle ceza, önce 15 yıla ardından Şeker'in duruşmadaki iyi hali de göz önünde bulundurularak 12,5 yıla indirildi.

Mahkeme kararı bozdu, Kadir Şeker davası yeniden görülecek

YENİDEN YARGILANACAK

Konya Bölge Adliye Mahkemesi'nce Konya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği karar bozuldu. Yargılamanın yeniden yapılması için dosya, geri gönderildi. Bölge Adliye Mahkemesi, davaya katılma talepleri bulunan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun da katılmalarını istedi.

Mahkeme kararı bozdu, Kadir Şeker davası yeniden görülecek

'KİRALIK KATİL' SUÇLAMASI ARAŞTIRILACAK

Bölge Adliye Mahkemesi ayrıca Özgür Duran'ın ailesinin Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na Kadir Şeker'in 'kiralık katil' olduğunu öne sürerek, suç duyurusunda bulunmalarının da araştırılmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konya Adliyesi kadir şeker Selçuklu Konya Haberler

500

Yorumlar (82)

BİRİSİ:

O ZAMAN HERHES BİRİSİNİ ÖLDÜRSÜN , SONRA ŞUNU KORUMAK İÇİNDİ DESİN YIRTSIN. 12, 5 YIL LA YIRTTIĞINA DUA ETSİN BENCE CEZASINI ÇEKMELİ

11
24
yanıtYanıtla
KADİR ŞEKER YAZIKTIR:

KADİR ŞEKERİN Bİ SUCU YOK CIKARIN !

23
9
yanıtYanıtla
mert:

Kiralık katilse makdulün 30 yıl eşinin de ömür boyu hapis kadar suçu var.

yanıt7
yanıt1
Flumedia:

Mert Mahdul (ölen kişi için kullanılır)

yanıt2
yanıt0
xvatan:

bu kadinda ayni cezayi alsin

32
0
yanıtYanıtla
Ali:

Kadir seker cikinca direk polis olsun yolda belde siddet giren oldumu direk oldursun bicakla zor oluyor devlet silah versin bu kahremana

6
20
yanıtYanıtla
....:

Yav dayı Bi git çok gül gibi geçindkleri için kadın kokain ile yakalandı

yanıt7
yanıt1
Kartal:

Polis o şekilde birini öldürdüğünde ceza almiyor mu sanıyorsun

yanıt5
yanıt0
RIDO:

Ne Dırlaymış be bir kişi hayatından oldu bir kişi özgürlüğünden ve istikbalinden. . . Ben hakimin yerinde olsam bu kadınada 10 yıl hapis cezası verirdim.

20
4
yanıtYanıtla
Hakan:

Bu adam şeker değil ... Katran

5
18
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title