Haberler

Çoban, hırsız sanıp ateş açtı! Başkasının ahırına giren dayı ile yeğeni feci şekilde can verdi

Güncelleme:

Isparta'da hayvan alım satımı yapan 34 yaşındaki dayı Emrah Kaya ile 19 yaşındaki yeğeni Eflatun Karaman, gece yarısı kamyonetle başkasına ait olan bir ağıla gitti. O sırada ağılda bulunan 17 yaşındaki çoban L.K. iddiaya göre hırsız sandığı dayı ile yeğenine ateş etti. Dayı ile yeğenin feci şekilde can verdiği olayın ardından çoban L.K., suç aletiyle jandarmaya teslim olurken şahsın 3 gün sonra 18 yaşına gireceği öğrenildi.

Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Akçaşar köyü Kocadere mevkisinde saat 01.30 sıralarında meydana gelen olayda, Yalvaç'ın Altıkapı köyünde yaşayan ve hayvan alım satımı yaptığı öğrenilen Emrah Kara, yanına yeğeni Eflatun Karaduman'ı da alıp kamyonetle, Kocadere mevkisindeki başkasına ait bir ağıla gitti.

DAYI İLE YEĞENİ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Ağılda çobanlık yapan L.K., iddiaya göre hırsız sandığı Emrah Kara ve Eflatun Karaduman'a yanındaki otomatik av tüfeğiyle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği dayı ve yeğeni ağır yaralandı. L.K.'nin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede Emrah Kara ve Eflatun Karaduman'ın öldüğü belirlendi.

3 GÜN SONRA 18 YAŞINA GİRECEĞİ ÖĞRENİLDİ

Kara ve Karaduman'ın cenazeleri, nöbetçi savcının incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Yalvaç Devlet Hastanesi morguna götürüldü. L.K. ise suç aleti tüfekle birlikte jandarmaya teslim oldu. Çalışmak üzere Adana'dan Yalvaç'a gelen ve bir sürü sahibinin yanında çoban olarak işe başlayan L.K.'nin, 3 gün sonra 18 yaşına gireceği öğrenildi. Olayda yaşamını yitiren Emrah Kara'nın evli, Eflatun Karaduman'ın ise bekar olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Emrah Kara Yalvaç 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Erdinç Memiç:

Gece 1.30, da agila gitmişler gece neyin alım satımı gündüzler cuvalami girdi artık teknoloji var ararsın mal sahibini seni kapıda bekler öyle kafana göre kırsal yerde istediğin yere dalamazzsin.ama keşke ölüm olmasaydı gitti taptaze yaşamlar

107
4
yanıtYanıtla
Arşiv Unutmaz:

gece gece niye gitmişler ağıla soru işareti

104
7
yanıtYanıtla
mehmet mehmet:

bence zaten hırsızmışlar. gece vakti ağılda işleri ne.

46
7
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

3 gün sonra 18 yaşına girecekmiş, cezayı düşük alacak bu bana inandırıcı gelmiyor

11
27
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title