Haberler

Köy halkının yokluğunu fırsat bilen sapık, 8 çocuğu istismar edip cinsel organlarının fotoğrafını çekti

Güncelleme:

Isparta'da 4 çocuk babası şahıs, köy halkının hasat için bahçelere gitmesini fırsat bilerek, sokakta oynayan 7'si kız 8 çocuğu evine götürerek cinsel istismarda bulundu. Çocukların, iç çamaşırlarını çıkarıp cinsel organlarının fotoğraflarını çeken sapığın yaptıklarını ailelerini anlatması üzerine tutuklanan zanlı cezaevine gönderildi.

İlçeye bağlı Celeptaş köyünde yaşayan 4 erkek çocuk sahibi Ahmet Ş.'nin, köy halkının kayısı hasadı için bahçelere gitmesini fırsat bilerek, sokakta oynayan çocukları evine götürdüğü ve cinsel içerikli videolar izlettiği öne sürüldü. Şüphelinin aynı zamanda çocukların iç çamaşırlarını çıkarıp cinsel organlarının fotoğraflarını çektiği de söylendi.

ÇOCUKLAR DURUMU AİLELERİNE ANLATTI

İddiaya göre, Ahmet Ş.'nin cinsel istismarına maruz kalan çocuklardan bazıları, durumu ailelerine anlattı. Olayı duyunca şok geçiren anne babalar, jandarmaya şikayetçi oldu. E.K ve C.Y.'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan Ahmet Ş., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelinin cep telefonuna ise el konuldu.

TELEFONUNDA FOTOĞRAFLAR BULUNDU

Ahmet Ş.'nin Jandarma Kriminal Laboratuvarı'nda incelenen telefonunda, çok sayıda cinsel içerikli video ile söz konusu çocukların cinsel organlarının fotoğraflarının olduğu tespit edildi.

Yaşları 7 ile 10 arasında 7'si kız, 8 çocuğa çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla Yalvaç Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında dava açılan Ahmet Ş., dün hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, sanığın tutuklanmasına karar verdi. Ahmet Ş., Yalvaç T tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yalvaç 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (33)

...:

Başta adli kontrol vererek serbest bırakan sulh ceza hakimini ayakta alkışlıyorum. . . . !!!!

45
0
yanıtYanıtla
Realist:

Acaba o kararı vermeden vicdanını mi bir yerde unutmuştu yoksa kafasını mi En azindan empati yapar insan

yanıt0
yanıt0
Sevgilim duymasın:

Şunu bilmekte fayda var bir insanın kalitesini dini değil vicdanı belirler. İnsanlık 2 rekat namaz 1 bardak biradan ibaret değildir en büyük ibadet vicdan temizliğidir.

16
8
yanıtYanıtla
ANTEPLİ:

SAYIN YETKİLİLER LÜTFEN ŞU ÜLKEMİZE İDAM GELSİN YOKSA BU TOPLUM TEMİZLENMEZ DAHA BETER BOZULUR. LÜTFEN İDAM GELSİN .

18
2
yanıtYanıtla
DOLARLA MAAŞ ALMAYAN adam:

ŞU İDAM İŞİNİ BIR DAHA KONUŞALIM LÜTFEENN

18
2
yanıtYanıtla
Yılmaz BAŞKA:

Olaya müdaheleyi Jandarma yapması sonuç vermiştir. benzer olaylarda polis müdahale yapsaydı açığa çıkması çoooooooooook zaman alırdı. 3 ay önce istanbulda şahit olduğum bir durum. . .

13
4
yanıtYanıtla
Nisre:

Şenindendi fotoğraflarını çektiler.

yanıt0
yanıt0
ADA:

İnşallah sağ çıkmaz o ceza evinden

17
0
yanıtYanıtla
TOM MIKS:

Cennetten haber mi veriyorsun. Serbest bırakmışlar.okumadınmı...iyice yakalamışsın diye bu yargıyı ve sistemini Allah, a havale ediyorum.

yanıt0
yanıt0
Hakan:

neyseki bizdenmiş, suriyeli olsaydı ajanlar salyalarını akıtıp halkı kışkırtmak için ne hakaretler yazardı.

8
9
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title