Haberler

Maskeli hırsız, girdiği fabrikada güvenlik kamerasını görünce yemek yedi

Güncelleme:

Mobilya fabrikasına giren hırsız, güvenlik kamerasını fark edince aç rolü yapıp mutfak bölümünde yemek yedi. Şahıs daha sonra kırdığı camdan dışarı çıkıp fabrikadan ayrıldı.

Kayseri'de, kimliği belirsiz maskeli kişi, hırsızlık yapmak için girdiği mobilya fabrikasında güvenlik kameralarını fark edince yemekhanede yemek yiyip ayrıldı. Polis, fabrikadan bir şey çalamayan hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, 28 Ağustos'ta, Melikgazi ilçesi Organize Sanayi Bölgesi 43'üncü Cadde'de bulunan İbrahim Öztürk'e ait mobilya fabrikasında meydana geldi. Kimliği belirsiz ve yüzü maskeli kişi, gece saatlerinde fabrikanın arka camını kırarak, mutfak bölümüne girdi.

AÇ ROLÜNE BÜRÜNDÜ

Hırsızlık şüphelisi, bir süre de fabrika içinde el feneriyle dolaştı. Güvenlik kamerasını fark eden kimliği belirsiz kişi, daha sonra yeniden mutfak bölümüne yöneldi. Burada bir süre yemek yiyen hırsızlık şüphelisi, kırdığı camdan dışarı çıkıp, fabrikadan ayrıldı. İbrahim Öztürk'ün ihbarı sonrası polis, fabrikada inceleme yaptı. Fabrikadan bir şey çalamayan hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İbrahim Öztürk 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (3)

kamil:

millet aç aç

5
0
yanıtYanıtla
reklam:

48 saniye reklam çok uzun

2
1
yanıtYanıtla
0131:

sacma

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title