Haberler

Alkollü sürücü, gencecik polis memurunu hayattan kopardı

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta yolun karşısına geçmeye çalışan polis memuru, alkollü sürücünün kullandığı otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan polis memuru Ali Kaya (35), otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Yapılan kontrolde otomobil sürücüsünün 0.93 promil alkollü olduğu belirlendi.

YOLA SAVRULDU

Kaza, akşam saatlerinde Kartalkaya Bulvarı'nda meydana geldi. Mehmet Turhan (19) yönetimindeki 02 EG 125 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Pazarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ali Kaya'ya çarptı. Çarpmanın şiddetiyle polis memuru Ali Kaya yola savrulurken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi.

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Durumu ağır olan Kaya, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Pazarcık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil Servis'te tedaviye alınan Kaya, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Öte yandan, yapılan kontrolde 0.93 promil alkollü olduğu saptanan otomobilin sürücüsü Mehmet Turhan ise gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ali Kaya Pazarcık Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (24)

Alparslan:

Hadi bakalım itin biri yüzünden Tarikatlar Cemaatler kapatılsın diyenleri görelim alkollü sürücüler yüzünden ölen bu kaçıncı Polis kaçıncı alkol cinayeti kaçıncı yıkılan aile taciz yapar cinayet işler kaza yapar vs alkollüydüm hatırlamıyorum der.

13
3
yanıtYanıtla
EĞÜZÜBİLLAHİMİNEŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİ:

Sevgili ALPARSLAN TÜRKEÇ kardeşim ne güzel yorum yapmışsın seni tebrik ediyor doya doya gözlerinden öpüyorum. Sen benim TÜRKEÇ imsin. Yorumlarına aynen katılıyor, seni Yüce Yaratana emanet ediyor, Yüce yaratan yar ve yardımcın yolun açık bahtın APAK, sağlık ve mutluluğun heeep ama hep sürekli olsun.

yanıt5
yanıt0
lale:

idam almalı

6
3
yanıtYanıtla
Xyz:

Adli kontrolle serbest bırakılır

8
0
yanıtYanıtla
objektif:

sinan çetin''in oğlu 8 ayda çıktıysa, bu da en fazla 8 ay yatıp çıkmalı. (MAALESEF) ülkemizde bu işler itibara bakıyor :) güveni alan var mı bu ülkeye . .

6
1
yanıtYanıtla
Hülagü ve Baybars han:

önemi yok ki ülkemizde mahkemede elini kaldırıp hakime şekil yapsan içeri atarlar ama polisimizi çiğneyen dışarda gezer Allah polis i ve askeri korusun onlar varsa biz varız rahatsız olanlar kendini sorgulasin

6
1
yanıtYanıtla
WHO:

Polis kardeşimiz şehit oldu Rabbim ailesine sabır versin o alkollü hırboda çok değil 1 haftaya denetimli serbestlikle serbest hiç bi cacık olmaz ülkede asker polis öldürmenin cezası yok

5
2
yanıtYanıtla
Ferhat:

Trafik kazası ölümleri fazla ceza almaz.

5
2
yanıtYanıtla
ADS:

Haklısın ama alkollü kaza yapıp ölüme direk cinayetten yargılanmalı, alkollü araba kullananlarda cinayete teşebbüsten. . . artık bu olmalı

yanıt6
yanıt0
Ömer:

Allah mekanını cennet eylesin

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title