Haberler

Polis eşi, ilaç içerek intihar etti

Güncelleme:

Aydın'ın Nazilli ilçesinde psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen 40 yaşındaki kadın, çok sayıda ilaç içerek yaşamına son verdi.

Aydın'ın Nazilli ilçesi Atça Mahallesi Sönmez Yapı Kooperatifi Sitesi'nde yaşayan 2 çocuk annesi Hatice K, iddiaya göre, gece yarısı odasından çıkıp salona geçti. Hatice K, burada bir kutu ilacı içti. Sabah uyandığında eşini yanında göremeyen polis memuru Ahmet K, salonda Hatice K'yi hareketsiz yatarken buldu.

SAĞLIK EKİPLERİ, KADININ ÖLDÜĞÜNÜ BELİRLEDİ

Eşinin başucundaki boş ilaç kutusunu fark eden Ahmet K, sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Hatice K'nin öldüğünü belirledi. Hatice K'nin cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Nazilli Atça 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

POLİS:

Çok zor gurbette çalışan mesai konusunda üst sınır olmayan emir altı çalışılan covid19 pazar servis otobüs dükkan kontrolü yapan gece gündüz çalışan yetkiside olmayan polisimizin mesleği çok zor. Allah rahmet eylesin

23
1
yanıtYanıtla
Sallama:

İntihar eden polis değil, polisin eşi.

yanıt2
yanıt3
Deniz Danimarka dan:

dunya bizi lskaniyor diyenler

10
7
yanıtYanıtla
Joe B.:

Bizi gisganiyorlar bro. İçinizde bize hizmet eden ajanlarımız var; onlar biz derken Türklerden bahsetmiyorlar. Bizden söz ediyorlar brother. Birlik ve Bütünlüğümüzün bozulmaması için gayret göstermekten söz ederken de işsizler, işçi sınıfı, Türkler yok o birlik ve bütünlükte; hepsi yine bizden söz ediyorlar, onlardan değil.

yanıt1
yanıt1
mehmet:

allah rahmet eylesin amelini yakmış ama bilemeyiz ruh halini allah kalanlara sabır versin

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title