Haberler

Polis aracından yola atlayarak feci şekilde can veren kadını gören görgü tanığı konuştu: İç organları dışarı çıktı

Güncelleme:

Ankara'da seyir halindeki polis aracından atlayan bir kadının, o esnada oradan geçen bir belediye otobüsünün altında kalarak hayatını kaybetmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Olayın görgü tanıklarından biri, "Otobüsün altında kaldı. Bağırsakları ve komple organları dışarı çıktı. Herhalde psikolojisi bozuktu. Kızı taksiden indi ve 'Anne' diye feryat etti. Çok ağladılar ve üzüldüler, otobüsten inenler oldu." ifadelerini kullandı.

Ankara'da seyir halindeki polis aracından atlayan kadının can verdiği olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Yola atlayan ve otobüsün altında kalarak hayatını kaybeden kadının can verdiği anlara şahit olan bölgeden geçen bazı kişiler, kadının feci şekilde yaşamını yitirdiğini anlattı.

KENDİSİNİ POLİS ARACINDAN YOLA ATTI

Olay, Yenimahalle ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bağdat Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Güllü Alkan aile içi şiddet nedeniyle çocuklarıyla birlikte Ankara İl Emniyet Müdürlüğüne müracaatta bulundu. Alkan, ifadesi alınmak üzeri polis merkezine götürülmek üzere ekip aracına bindirildi. Polis aracı seyir halindeyken iddiaya göre Alkan, aracın arka kapısını açarak kendisini aniden yola attı. Bu esnada arkadan gelen 297 numaralı hat otobüsü Alkan'a çarptı. Alkan, otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi.

Polis aracından yola atlayarak feci şekilde can veren kadını gören görgü tanığı konuştu: İç organları dışarı çıktı

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Görgü tanığı Yaşar Tarakçı, "Otobüsün altında kaldı. Bağırsakları ve komple organları dışarı çıktı. Herhalde psikolojisi bozuktu. Kızı taksiden indi ve 'Anne' diye feryat etti. Çok ağladılar ve üzüldüler, otobüsten inenler oldu." diye konuştu. Görgü tanığı Salih Karaköse ise, "Arkada duran ticari taksideki bayan 'Anne' diye bağırıyordu. O anda otobüs durdu ve otobüsün arka tekerinin orada olduğunu gördük." dedi.

Polis aracından yola atlayarak feci şekilde can veren kadını gören görgü tanığı konuştu: İç organları dışarı çıktı

ADLİ VE İDARİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

Alkan'ın cenazesi, memleketi Kızılcahamam'ın Kurumcu köyünde defnedildi. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Trafik Kaza 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Gökhan Eker:

polis aracından mı atlamış polis aracından mı atılmış. Her gün evden çıkarken allahım beni ve yavrularımı polisinn şerrisinden (hepsinden demiyorum şerrisinden diyorum) koru diye dua eder çıkarım. İyisi çoğusu bal gibi adam allah yardımcıları olsun ama kötüsü de çok kötü.

44
250
yanıtYanıtla
Orhan D:

bir insan bu kadar mı boş konuşur.

yanıt80
yanıt6
Gerard Dirivia:

Şöyle haberleri yayınlamasanızda moralimiz sıfıra inmese

261
20
yanıtYanıtla
Ahmet Telli:

Kardeşim ölüm haberini yayınladınız bu haber nedir ya bagırsak ları iç organları vefat eden insanın bir ailesi var biraz empati ya

229
2
yanıtYanıtla
Slappingnoob:

bagirsaklarin icinde ne vardi onu da soyleseydiniz

114
32
yanıtYanıtla
Ali Tezel:

Insan değilsiniz. Ne oldugun belli ama.

yanıt51
yanıt9
Hasan Görkey:

Şimdi merak ediyorum bir polis aracının arka kapısı nasıl açılır ! Genelde oraya bindirilenler suçlular olduğundan kapıyı açıp kalmamaları için benim bildiğim içerden açılmaz ! Olay olmuş arkaya bindirmişler bunlarda şüpheli sayılır yani kapının açılmaması gerekirdi !!

67
33
yanıtYanıtla
Abdullah Civelek:

Allah rahmet etsin ama polislerde yandı

23
24
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Ecel Geldimi Gelir Belediye Otobüsü Bahane

15
28
yanıtYanıtla
İLHAN SEVİNÇ:

Ambulans dan atladı diyor video da ki kişi yazan polis araçı yazmış haberi yapan video izlememiş sanırım

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title