Haberler

Ünlü Sanatçı Bülent Ortaçgil'in Evini Soyan Hırsızlar Kamerada

Beykoz’da, ünlü sanatçı Bülent Ortaçgil’in de aralarında bulunan lüks konutlara dadanan hırsızlık şüphelileri güvenlik kameralarına yakalandı.

Beykoz'da, ünlü sanatçı Bülent Ortaçgil'in de aralarında bulunan lüks konutlara dadanan hırsızlık şüphelileri güvenlik kameralarına yakalandı. Son 20 günde 6 eve giren hırsızların yakalanmasını isteyen mahalleli, zanlıların güvenlik kamerası fotoğraflarını sokaklara ve evlerinin kapılarına astı.

Beykoz Kanlıca Mahallesi'nde son günlerdeki hırsızlık olayları mahalle sakinlerini canından bezdirdi. 20 gündür artan hırsızlık olaylarının üzerine vatandaşlar hırsızların güvenlik kamerasından aldıkları fotoğraflarını mahallenin sokaklarına astı.

Mağdur olduğunu söyleyen Fahri Çakmakkan, "Devletimizden yardım istiyoruz. Hırsızlar genelde sabah namazı vakitlerinde giriyorlar. Mutlaka yardımcıları oluyor. Bir kişi evin içerisine girerken öteki iki tanesi aşağıda bekliyor. Ben 3 hırsız ile nasıl mücadele edebilirim. Bende güvenlik kamerası şirketim var. Etrafa her yere kamera takmamıza rağmen yine de giriyorlar. Sokaktan kaçarken adım adım görüntüsü var hırsızların elimizde. Ama maalesef bir sonuç elde edemiyoruz. Son 20 gün içerisinde en az Kanlıca'da 6 yer soyuldu. Genelde yaptıkları şu yan gece evde kimse yokken giriyorlar ya da sabaha karşı uyuşturucu gaz sıkarak insanları bayıltıp o şekilde sokuyorlar. Hırsızlık olayından sonra evimin etrafına jiletli tel yaptırdım. Alarm taktırdım, kapıların kilitlerini değiştirdim. Camlara korumalık taktırdık. Ama bu şekilde kendi evimizde cezaevinde yaşarmış gibi ve bu sıcakta camı açmadan yaşamak çok zor" dedi.

Ünlü sanatçı Bülent Ortaçgil'in evine girdiler

Türk müziğinin usta ismi Bülent Ortaçgil'in de evine giren şahısları, ünlü sanatçı teşhir etti. Ortaçgil, şahısların fotoğraflarını kapısına asarken, Ortaçgil'in eşine ait ziynet eşyalarının evinden çalındığı söylenmişti.

Hırsızlar güvenlik kamerasında

Kanlıca'da bulunan evlere giren hırsızların görüntüleri güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Sokak üzerinde yürüyen 3 şahsın evden aldıkları kadın çantasının ellerinde olduğu görülüyor. Yüzlerini gizlemeyen şahısları polis her yerde arıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bülent Ortaçgil Kanlıca Beykoz 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title