Haberler

Samsun'da Öz Çekim Merakı Genç Kızın Başına İş Açtı

Güncelleme:

Samsun'da öz çekim yapmak isterken düşürdüğü telefonunu almaya çalıştığı sırada, kayaların arasına sıkışan genç kız, zor anlar yaşadı.

Samsun'un Atakum ilçesinde mendirekte arkadaşları ile gün batımında öz çekim yapmak isterken telefonunu düşüren, telefonunu almaya çalıştığı sırada kayaların arasına sıkışan genç kız, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

GENÇ KIZ 4 METRE YÜKSEKLİKTEKİ MENDİREĞİN ÜZERİNE ÇIKTI

Alınan bilgiye göre, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesinde 3. sınıf öğrencisi olan Sevilay K. (21), iki kız arkadaşıyla gezmek için Kurupelit Mahallesi'ndeki Büyükşehir Belediyesine ait yat marinası için yapılan 4 metre yüksekliğindeki mendireğin üzerine çıktı.



ÖZ ÇEKİM YAPARKEN TELEFONU DÜŞTÜ

Kız arkadaşlarıyla gün batımında öz çekim yapmak isteyen Sevilay K, o sırada cep telefonu çalınca telefonunu kayaların arasına düşürdü.



TELEFONUNU ALMAYA ÇALIŞIRKEN SIKIŞTI KALDI

Genç kız, telefonu almaya çalışırken kayaların arasında sıkıştı. Arkadaşları genç kızı kurtaramayınca polisten yardım istedi. Olay yerine yönlendirilen polis ekibi de başarılı olamayınca itfaiyeden yardım istendi. Bu sırada olay yerinin yakınında ambulans bekletildi.



1 SAAT UĞRAŞIN SONUNDA KURTARILABİLDİ

Yaklaşık bir saatin ardından itfaiye aracı mendireğe yaklaştırıldı. Özel bir makinenin yardımıyla kayalar itilerek genç kız sıkıştığı yerden çıkarıldı. İtfaiye ekibi genç kızı kurtardıktan sonra telefonu da bir süre aradı.



KURTARILINCA ARKADAŞLARINA SARILDI

Kurtarılmanın sevincini yaşayan Sevilay K. önce arkadaşlarına sarıldı. Daha sonra sağlık kontrolünden geçirilen genç kız ardından arkadaşlarıyla polise ifade verdi.


Kaynak: AA / 3. Sayfa

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Atakum Samsun 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (10)

Adınızı Yazın:

bizim millet gerizekalıkta sınır tanımıyor

23
1
yanıtYanıtla
İSMAİL:

Aptal hormonlu nesilden ne beklenirki. . . .

11
1
yanıtYanıtla
hasan:

haketmiş Allah akıl fikir versin

8
3
yanıtYanıtla
Sendai:

İyi dikkat çekti. Reklamını yaptı. Kapanlar olur artık.

4
5
yanıtYanıtla
Deniz 26:

O kadar insanı meşgul etmiş. . Salak şey

5
2
yanıtYanıtla
Soru İşareti:

Evet, bu hanım kızımız öğretmen olacak ve engin ''bilgi ve zekası'' (!) ile cocuklarımızın geleceğine yön verecek öyle mi? Vah ki ne vah. . .

7
0
yanıtYanıtla
Fikret dana Mobil-IOS:

Allah akıl verirken bu insanlar nerdeydi ne kadar boş işlerinen ugraşıyorlar alsana özçekim

6
0
yanıtYanıtla
ÇERÇİCİ:

DEVLETİN İŞİ GÜCÜ KALMADI İTFAİYESİYLE AMBULANSIYLA HER YÖNLÜ MEŞGUL EDEN KENDİNİ BİLMEZLER BİRDAHA ŞEYİNİZİ ÇEKERKEN BAŞINIZA BİRŞEY GELİRSE KİMSEYİ ÇAĞIRIP MEŞGUL ETMEYİN , HEMİDE GARDAŞIM GURTARMAYIN BU TİPLERİ NE HALLERİ VARSA GÖRSÜNLER

3
1
yanıtYanıtla
rıdo:

ÖZÜNÜ BULDU

3
0
yanıtYanıtla
58:

halinden memnun gibi sıkışmışa benzemiyor

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title