Haberler

Çankırı'da, Otomobil Kamyona Arkadan Çarptı: 2 Ölü, 4 Yaralı

Güncelleme:

Çankırı'da, otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, aynı aileden 2 kişi yaşamını yitirirken biri bebek biri çocuk 4 kişi de yaralandı.

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde, otomobilin kamyona arkadan çarptı. Kazada aynı aileden 2 kişi yaşamını yitirdi, biri bebek biri çocuk 4 kişi de yaralandı. Kamyon sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.

Kaza, dün gece, İndağ mevkisi yakınlarında meydana geldi. Çankırı'dan Kastamonu yönüne giden Murat Kurt (57) yönetimindeki otomobil, aynı yönde seyreden Hürrem S.'nin kullandığı kamyona arkadan çarptı. Otomobil, çarpmanın etkisiyle yol kenarına savruldu.

KAZADA 2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRİRKEN, BİRİ BEBEK, BİRİ ÇOCUK 4 KİŞİ YARALANDI

Kazada otomobilde sıkışan Figen (54) ve Ahmet Ali Kurt (25) yaşamını yitirirken, sürücü Murat Kurt ile Şeyma (25), İbrahim Murat (3) ve Hanne Betül Kurt (1) da yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık görevlilerince Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Kamyon sürücüsü Hürrem S. ise kazayı yara almadan atlattı.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Otomobilde sıkışan cansız bedenler, savcının olay yerinde yaptığı inceleme sonrası Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla çıkarılıp, Ilgaz Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre kapanan yol, aracın yoldan kaldırılmasıyla ulaşıma tekrar açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (5)

Bir Dost:

Kamyon, tır vb. yüksek ve büyüklükteki her aracın arkasında koruma demiri olması şart, yoksa bu tür görüntüler daha çok görülür.

6
0
yanıtYanıtla
Z. Esen:

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Allah rahmetiyle muamele etsin. Geride kalanlara sabırlar versin. Acil şifalar diliyorum.

3
1
yanıtYanıtla
Gözlem:

Hergün yollarda ölen, yaralanan onlarca insan var. Bu millet akıllanmayacak. Şimdi oturup yeni bir KAMU SPOTU icat etmeyeyin! Bu bozuk ruh hali yalnızca yollarda değil her yerde görülüyor. ! Caddede, , otobüste, çarşıda pazarda istisnasız her yerde, Her an saçmalamaya hazırlar. ! ''Kontrolsüz manyaklık'' bulaşıcı bir hastalık gibi heryere ve herkese yayılıyor. ! Aslında bu gerçeğin fotoğrafı. Senelerce yalanlarla yönetildiler. Şimdi, bulundukları ortamı kendileri bile yadırgıyorlar. ! Akıllanmazlar.

4
0
yanıtYanıtla
Burak varol:

Allah rahmet eylesin murat beyle bir dönem çalışmıştım allah sabırlar versin

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah rahmet eylesin kendilerini tanıyordum çok iyi insanlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title