Haberler

Metroda iğrenç olay! Genç kadın, gözlerinin içine bakarak kendini tatmin eden adama saldırdı

Güncelleme:

Bursa'da metroya binen genç bir kadın, yaşlı bir adamın kendisine bakarak mastürbasyon yaptığını iddia etti. Olayın şokunu atlatamayan genç kadın, yaşlı adama saldırdı. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen olay esnasında diğer yolcular da kendini tatmin eden adama tepki gösterdi.

Bursa'daki metroda iğrenç bir olay yaşandı. Genç bir kadın, yaşlı bir adamın kendisine bakarak mastürbasyon yaptığını öne sürdü ve adama saldırdı. Metroda bulunan diğer yolcuların da tepki gösterdiği tacizci adam ise 'hasta' olduğunu söyleyerek kadından özür diledi.

"YAŞINDAN BAŞINDAN UTAN"

Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen o anlarda bir hayli sinirlendiği gözlenen kadın ise böyle bir şeyin özrünün olmadığını söyledi ve ortalık karıştı. Metrodaki diğer vatandaşların ise "Yaşından başından utan" dediği duyuldu.

Kaynak: Haberler.com / Aslan Aslan - 3.Sayfa

Cep Telefonu Bursa Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (34)

Ilhan Gkpnr:

Din insanı Ahlaklı yapsaydı dünyanın en ahlaklı insanları Pakistan Afganistan Kongo Hindistan Meksika olurdu Fark etmiyor hangi din ,ama bügün dünyanın suç oranı en düşük ülkeler Finlandiya İsveç Norveç Japonya halkın yüzde 80 ni ateıst !!!

278
274
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Finlandiya'da her yıl yaklaşık 50 bin kadın tecavüz ve cinsel şiddete maruz kalmasına rağmen sorumluların çoğu adalete teslim edilmiyor. 2017 yılında tecavüz suçundan sadece 209 mahkumiyet kararı verildi.

yanıt181
yanıt48
sinan çayırcı:

Japonya'nın resmi Kyodo ajansının emniyet verilerine dayandırdığı haberine göre, yılın ilk yarısında kaydedilen 333 bin vakayla suç oranı, önceki yılla kıyasla yüzde 21,1 arttı.

yanıt133
yanıt24
sinan çayırcı:

Öncelikle Yakuza örgütünün Japonya'da tahminen 150 bine yakın üyesi bulunuyor ve dünyadaki en büyük suç örgütü kabul ediliyorlar! Neler yaptıklarını öğrenmek istemezsiniz o derece sapıklar ki okuduğunuza inanamazsanız .

yanıt116
yanıt17
Mehmet :

Demekki sende ataistsin onumu demek istiyorsun

yanıt87
yanıt18
Alperen:

sıkıştırmış içine çıkmış milletin içine hadi gelin diyor içine sonrada niye girdiniz diyor içine et reyonunu halka açaran halkta bakar bakanınkide kalkar.

104
145
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Geçen gün Ankara 100. Yıl otobüsünde telefonuma bakıyorum. Yanıma bir kız oturdu, bir karış etek. Telefondan kaldırdım kafayı sırf bacaklarıma bakıyor demesin diye; sağ tarafıma çevirdim kafamı. Orta kapının tam arkasındayım, bu sefer başka bir kadın bindi, göğsüne kadar yırtmaç var, içinde de sütyen yok. Otobüste hangi tarafa bakacağımı şaşırdım, tavana diktim artık gözlerimi. Ama gözlerimle soymadım, bir tarafıma dokunmadım. Bu söylediğin erkeğin ahlaksızlık yapması için bahane değil.

yanıt8
yanıt2
Martin Sikertel:

@Alperen açan varsa bakmayacaksın; bu kadar basit. Kafanı çevir, çeviremiyorsan çek git ortamdan.

yanıt1
yanıt0
Deniz Özdemir :

Rezilsin, lağım çukuru beynini kamuya açık alanda açma pis kokusundan midemiz bulanıyor

yanıt100
yanıt66
Alperen:

Deniz Özdemir Tabi doğruyu söyleyince işinize gelmiyor büyük şairimiz sizi çok iyi tarif etmiş. Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, desenize hayvanlar bizden daha medeni.

yanıt118
yanıt48
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title