Haberler

Vatandaşa peş peşe kısıtlamalar getirilirken yat turlarında koronavirüs tedbirleri hiçe sayılıyor

Güncelleme:

Son dönemlerde artan korona vakaları sonrası peş peşe ek tedbirler alınırken Mersin'in Silifke ilçesinde kıyılarda düzenlenen ve korona önlemlerine uyulmayan yat turlarında, maske ve sosyal mesafeye uyulmadığı görüldü.

Mersin'in Silifke ilçesi Taşucu Mahallesi'nde düzenlenen yat turlarında sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulmadı. Düzenlenen yat turlarında, organizasyonun görüntüleri sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Yapılan yayında yat turuna katılanların bazıları karşılıklı oynadığı, bazılarının ise halay çektiği görüldü. Maske kurallarına uymayan tatilciler, sosyal mesafeye de uyulmayan yarışmalara katıldı. Kalabalık ortamda köpük banyosu da yapıldı. Korona tedbirlerinin hiçe sayıldığı görüntüler, izleyenlerin de tepkisini çekti.

"VAY HALİMİZE"

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine bazı kullanıcılardan biri, "İnsanlara niye covid-19 bulaşıyor diye sormayalım örneği bu vay halimize" yorumu yaptı. Bir kullanıcı ise, "Korona bitmiş tekneye gelmiyormuş" yorumuyla tepkisini esprili bir dille ortaya koydu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Koronavirüs Silifke Taşucu Haberler

500

Yorumlar (41)

kerem:

onlar layik bu ülkede herkes eşit ama laykler daha eşittir haberiniz yok mu? meslşa umereden gelenlri coranı yaymakla suçlayıp islama saldırırlar ama onların bar disko sahil kumsal tıkış tıkış yaptıklarını kimse görmez ya da mesla onlar sapıklık yapsa adi suç derler dini kullanan bir sahtekar sapıklık yapınca islama saldırırlkar

11
3
yanıtYanıtla
MERT:

BU DÜNYADA İŞİNİZ GÜZEL HOŞŞ AMA ÖBÜR DÜNYADA NE BEKLİYOR BİZİ BİLEMİYORUZ

10
2
yanıtYanıtla
metin:

gitdinmi görürsün

yanıt0
yanıt4
MERT:

İNŞALLAH KARDEŞİM HEP BERABER GÖRÜRÜZ YARADANIMIZA KAVUŞMAK DİLEĞİYLE

yanıt0
yanıt0
SEMİZOTU:

Şu zamanlar bitene kadar millet evinde kalsa mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmasa ölecek sanki. Bu nasıl bir vurdumduymazlık nasıl bir boşvermişliktir aklım ermiyor ya

11
0
yanıtYanıtla
adalet:

Polisimiz bunlara ceza yazmaz, tutar bomboş sokakta iki dak nefes almak için maskesini çıkarmış kişilere yazar.

10
0
yanıtYanıtla
SEDAT:

cehennem yolcusu kalmasın

6
1
yanıtYanıtla
1907:

14 GÜN YATTIM HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

7
0
yanıtYanıtla
TG:

camilere ve mitinglere bişey demiyorsanız bunlara da bişey diyemezsiniz. . .

3
3
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

uvvv kobra gibi bunların arasına sızmak isterdim

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title