Haberler

Babasının gözü önünde tüfekle kafasına ateş ederek intihar etti

Güncelleme:

Malatya'da ikamet eden Onur A., babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurarak intihar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde genç şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

Malatya'da meydana gelen korkunç olayda 30 yaşındaki Onur A., babası ile bir süre yüz yüze görüştükten sonra henüz bilinmeyen nedenle yanında getirdiği tüfeği kafasına dayayarak ateş etti. Onur A., olay yerinde hayatını kaybetti.

İNTİHAR ÖNCESİ BABASIYLA GÖRÜŞMEK İSTEDİ

Olay, saat 01.30 sıralarında Battalgazi ilçesi Hidayet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Taştepe Caddesi üzerinde bulunan iki katlı müstakil bir evde babası ile birlikte yaşayan 30 yaşındaki Onur A., babası V.A.'yı evin ön kısmına çağırarak görüşmek istedi.

Babasının gözü önünde tüfekle kafasına ateş ederek intihar etti

KAFASINA DAYADIĞI TÜFEĞİN TETİĞİNE BASTI

Babası ile bir süre görüşen genç daha sonra yanındaki tüfekle kafasına ateş etti. Onur A. kanlar içerisinde yere yığılırken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Babasının gözü önünde tüfekle kafasına ateş ederek intihar etti

POLİS, OLAYIN SEBEBİNİ ARAŞTIRIYOR

Onur A.'nın cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Malatya Olaylar 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Kemal Tankut:

ne oluyor bu gençlere acil çözüm bulun

19
1
yanıtYanıtla
Zamla BOĞUŞANTÜRK:

Ne olacak? Geçinebilecek maaşı olan iş bulamıyor, eş bulamıyor. Gençlerimizin en az yarısı anne babaya muhtaç… Büyük bir sosyolojik kriz var. Kimse görmüyor duymuyor!..

yanıt38
yanıt5
Snn Aksu:

Valla intihar edenlerin anne ve babaları daha çok fakirlik çekmiştir asıl yokluğu onlar görmüştür ama simdikiker hazıra konmak istiyor

yanıt20
yanıt21
Cennet Karabulut:

büyük ihtimalle cocuklsrins babalık yapmayan Bi baba hikayesi var.kimbilir ne yaşadı ve artık tasiyamadi

0
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title