Haberler

Gözü dönen ağabey, kız kardeşiyle yasak aşk yaşayan evli adamı tabancayla vurdu

Güncelleme:

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir kişi, kız kardeşiyle yasak aşk yaşadığını ileri sürdüğü evli şahsı av tüfeğiyle vurdu. Şahıs ağır yaralanırken saldırgan ise tutuklandı.

Kumluca'da oturan Ramazan T, kız kardeşi Ç.T. ile yasak aşk yaşadığını ileri sürdüğü evli Kemal Ç. ile dün gece yarısı Mavikent'te bir parkta buluştu.

TABANCA TUTUKLUK YAPTI, AV TÜFEĞİNE YÖNELDİ

İkili arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kemal Ç, iddiaya göre, üzerindeki tabancayı çıkartıp Ramazan T'ye doğrulttu. Tabancanın tutukluk yapması üzerine otomobilindeki av tüfeğini alan Ramazan T, Kemal Ç'yi karın boşluğundan ve koltuk altından vurdu.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Kemal Ç, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Kumluca Devlet Hastanesi'ne, buradan da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Ramazan T. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Ramazan T, tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mavikent Antalya Kumluca 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

Mehmet Ümit:

Ortada bir suç varsa kadın mı suçlu, adam mı? Kardeşim keşke 'evli' adamdan uzak dursaydı.

38
6
yanıtYanıtla
Gökhan Çetin:

Böyle olaylar üzüyor be az kaldı bitecek bu dünya da gerçi cennette huzuru bulamamışlar da neyse

16
5
yanıtYanıtla
Yasin Bozkurt:

Ah bu kadınlar erkeklerin hayatlarını Pamuk gibi savunuyorsunuz yapmayın bunu kardeşi ceza evine evli çocuklu adamı ise mezara gönderdi bunu yapan bir kadın kim suçlu....????

6
1
yanıtYanıtla
Akıncı Bey:

tabanca tutukluk yapmasaydı cezası az olurdu şimdi sıkıntı

2
1
yanıtYanıtla
Necla 4158:

Kendine yazik etmisin be kardes...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title