Haberler

Son dakika... Konya'da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Güncelleme:

Gelen son dakika haberlerine göre Konya'da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama Konya'nın Beyşehir ilçesinde, polis ekipleri yürütülen çalışmalarla uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor.

Konya'da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

KONYA - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, polis ekipleri yürütülen çalışmalarla uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor. Polis ekiplerince bir kişinin ikamet ve bağ evinde yapılan aramada kubar esrar, tarihi sikke ve tabanca fişeği ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilçe genelinde yürüttüğü uyuşturucu ile mücadele çalışmaları çerçevesinde alınan bir ihbar üzerine harekete geçti. Ekipler, ilçeye bağlı Eylikler Mahallesi'nde oturan Raşit B.'nin ikamet adresine operasyon düzenledi. Evin yanı sıra bağ evinde de arama yapan ekipler, 688,66 gram kubar esrar, 1 adet tarihi sikke, 1 adet 7.65 milimetre tabanca fişeği ele geçirdi.

Polis tarafından gözaltına alınan zanlı Raşit B., uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yaptığı iddiasıyla Beyşehir Adliyesi'ne sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Seydişehir Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hisarcık Beyşehir Konya 3. Sayfa Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title