Haberler

Yalnız yaşayan genç, av tüfeğini göğsüne dayayıp canına kıydı

Güncelleme:

Kayseri'de yalnız yaşadığı öğrenilen Müslüm Altıntaş isimli vatandaş, av tüfeğini göğsüne dayayarak ateşledi. Bunalıma girdiği öğrenilen Altıntaş, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kayseri'nin Akkışla ilçesinde Müslüm Altıntaş (25) isimli vatandaş yalnız yaşadığı evinde, av tüfeği ile kendini vurarak yaşamına son verdi.

AV TÜFEĞİNİ GÖĞSÜNE DAYAYIP ATEŞ ETTİ

Hayvancılıkla uğraşan Müslüm Altıntaş, gece saatlerinde Akkışla ilçesi Kululu Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinde girdiği bunalım sonucu av tüfeğini göğsüne dayayarak ateşledi.

SİLAH SESİNİ DUYAN KOMŞULARI TELEFONA SARILDI

Silah sesini duyan komşuları, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Altıntaş'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Altıntaş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Akkışla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Altıntaş Kayseri Akkışla Haberler

500

Yorumlar (10)

Bunalimda olan adam:

kardesimizi affet ya Rabbi kabrini nur mekanini cennet eyle. . . . simdi intihar eden cehenneme gider diyenler cikacak. . . isinize bakin siz!! ALLAH dilerse affeder dilerse etmez! Affet ALLAHIM affet kardesimizi!!!

32
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Adamsın adam.

yanıt4
yanıt0
Temenni güzel Birde Acı gerçekler var..:

Allah dilerse affeder. . Biri başkasını öldürdüğü zaman katil oluyor ve bunu masum görmüyoruz. . peki kendini öldürdüğü zaman niye bunu masum görüyorsun. . sonuçta kıydığın can sana ait değil o da Allah''ın sana verdiği bir emanet ve ona iyi bakmak zorundansın. . o da katilliğin bir başka versiyonudur. . . Öyleki insan hastalandığı zaman tedavi olmadığı zaman bile emanete hıyanet etmiş olur. . .

yanıt0
yanıt0
UYANMIŞ TÜRK:

Buradan bu ülkeyi yönetenlere soruyorum. Halkım için ne yaptın? Sorunlarıyla ilgilenip çözüm aradınmı? Benim insanımın sorunları varken sen yakınındakini görmezden gelip, dinimin dışına çıkıp, üstelik benim paramı bana sormadan en uzaktakilere mesela Suriyelilere 40 milyar dolar harcayanlardan Rabbim hesabını soracak buna tüm kalbimle inanıyorum. Ülke halkımdan her kimki sıkıntı çekiyorsa Rabbim öbür dünyada ülke yöneticilerimden davacı olsun. Bu ülke inşaatla kurtulmaz açın gözünüzü. . .

8
3
yanıtYanıtla
birisi:

bunun hükümetle ne ilgisi var ? cahilsiniz

yanıt1
yanıt3
ÜLKEE:

ülkemizin ve insanlarımızın durumu pekde iç acıcı değil :( yeni Türkiye dediğiniz bu muydu :( , hükumet suriyeli mültecileri bırakıp vergisini aldığı insanların dertleri ile ilgilensiin birazda

7
1
yanıtYanıtla
Müjde:

Allah''a ulaştı ve tüm potansiyel sıkıntılardan kendini kurtarmış oldu, yaşayanlar artık ona acı çektiremezler.

5
2
yanıtYanıtla
Çözümü yanlış yerde arıyorsun...:

Doğru Yaşayanlar acı çektiremeyecekler ama zaten intihar eden cennet yüzü göremeyeceğini cehennemde ebedi kalacağını Cennet ve Cehennemi yaratan Allah bize bildiriyor. . . Onun için intihar kesinlike bir çözüm değil en büyük sorunların başlangıcıdır. . ki keşke dünyada kalsaydı da çektiği sıkıntılar onun küçük günahlarına keffaret olsaydı. . . zaten çekilen sıkıntılar hep zamana bağlı olarak bir müddet sonra geçiyor. . . onun için intiharı düşünmeyin. . .

yanıt0
yanıt0
MURAT:

Ülkede insanların kaderi mili piyangoya bağlı insanlar mutsuz yazık günah

5
0
yanıtYanıtla
yasaklansın:

zaten ümidini milli payangoda görenler kesinlikle hayal kırıklığı yaşarlar. . . böyle bir ümit olabilirmi. . millipiyangodan ümit bekleyenler zaten hayatı boş olan insanlardır. . çalışarak emek sarfetmeden helal kazanmak yerine kumarla parakazanmak elbet bir gün seni bitirecektir. . bunda kimsenin en ufak bir suçu yoktur. . . devletin sadece şurada bir suçu var kumarı (iddia-toto loto- piyango) yasaklamalı. .

yanıt2
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title