Haberler

Kayseri'de 2 kardeş sobadan zehirlenerek can verdi

Güncelleme:

Kayseri'de annelerinin sabah uyandırmak istediği iki kardeş ölü bulundu. Kardeşlerin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiği ortaya çıkarken acı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde 2 kardeş, kaldıkları evde ölü bulundu. Biri 17, diğeri 19 yaşında olan kardeşlerin sobadan sızan karbonmonoksit gazından hayatını kaybettiği belirlendi.

ANNELERİ UYANDIRMAK İSTEYİNCE ORTAYA ÇIKTI

İlçeye bağlı Fevzioğlu Mahallesi 489. Sokak üzerinde müstakil bir evde meydana gelen olayda sabah çocukları Samet (19) ve Ahmetcan (17) K.'yi uyandırmak isteyen anne; odaya girdiğinde iki çocuğunu da hareketsiz buldu. Anne durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirirken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SOBADAN ZEHİRLENDİKLERİ BELİRLENDİ

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaptıkları ilk müdahalede Samet ve Ahmetcan K.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Evde yapılan incelemelerde iki kardeşin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi. İncelemelerin tamamlanmasının ardından kardeşlerin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Acı haberi duyan ailenin yakınları da eve akın etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayseri'de 2 kardeş sobadan zehirlenerek can verdi

Kayseri'de 2 kardeş sobadan zehirlenerek can verdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocasinan Kayseri Acil Durum Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Export 86:

Allah sabır versin Aile çok ağır bir imtihandan geçiyor Rabbim kimseye evlat acısı vermesin

78
1
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Öldüren zaten o.. Bir de sabır versin öyle mi? Tamam söylerim

yanıt1
yanıt23
Marko Apostolidis:

bir şey olmaz... atalardan böyle gördük böyle devam ederiz.... eski hamama yeni tas koymayız.... halbuki dedektör satın alınabilir... benim evdede yok ama ben kalörifer kullanıyorum... fakat yinede dumana (yangın) karşı mutfak hariç her tavanda dedektör takılı, pili 10 yıl gidiyor

6
30
yanıtYanıtla
Tırpan:

Dedektör satın alınsın tamamda atalardan böyle gördük falan en alaka eskiden dedektör mü vardı teknolojik bir cihaz.

yanıt18
yanıt2
FLOZOF:

Sobalı bir evde yaşadın mı bilmem fakat dedektör her soba yakmasında aktif hale gelir Çok boş bir yorum yapmışsın

yanıt5
yanıt1
Köfteci Jardel:

Ne olsa garibana oluyor. Bu dünyada ne adalet var, ne düzen. Çocuk yaşta göçüp gitmişler bu dünyadan.

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title