Haberler

Kastamonu'da tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti

Güncelleme:

Kastamonu'nun Şenpazar ilçesinde, inşaat malzemelerinin yüklü olduğu tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Kastamonu'nun Şenpazar ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

Şenpazar ilçe girişinde sürücüsü öğrenilemeyen 37 PH 466 plakalı inşaat malzemelerinin yüklü olduğu tır ile Şenpazar istikametinden Azdavay'ın Valay köyüne giden Kemal Kıranoğlu idaresindeki 37 FA 728 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Kemal Kıranoğlu ile araçta bulunan eşi Fatma Kıranoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Mehmet Çınar ise, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Şenpazar İlçe Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Mehmet Çınar kurtarılamadı.

Kastamonu'da tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Kaza nedeniyle Kastamonu-Cide karayolunda bir süre ulaşımda aksama yaşandı. Kazanın ardından polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kastamonu'da tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti

Kastamonu'da tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kastamonu Şenpazar Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (8)

ali:

Adam şehir merkezinden ana yola çıkyor, tırda öküz gibi geliyor ve çarpıyor. Tüm kamyoncular olmasada çoğunluğu katil ruhlu. O yükle sürat. Arabalara laf atanlara gelince sanki millet trilyoner bentleye binecek imkanları var. Üstelik hangi araba olursa olsun yan çarpmada ölüm riski çoktur. bilgisiler Ncap testlerini izleyebilir. allah rahmet eylesin.

2
0
yanıtYanıtla
BURAK:

Metal yorgunluğu denen birşey var. Bu araçlar artık çürüyor. Arabanın direklerinde ya da şasesinde daha önce hiç tamirat olmamış olsa bile metal artık direncini kaybettiği için en ufak bir kazada ya ikiye bölünüyor bu arabalar ya da buradaki gibi tavanı kağıt gibi olup içindekilerini giyotin gibi kesiyor. Ama şu hurdalara bile 15 bin lira istenen memleketteyiz. Sorsan ekonomi çoh eyii . . .

1
0
yanıtYanıtla
SERTTÜRK:

Bu tür araçlar trafikten men edilmeli tofas Şahin reno toros vb

1
0
yanıtYanıtla
hurda araçlar:

evet kesinlikle bu araçlar trafikten çekilmeli malum türkiye şartlarında araç almak çok zor ve köylerde ucuz olduğu için bu araçlara yöneliyor ve çok fazla heryerde ama çok tehlikeli metal yorgunluğu da cabası. devlet insan sağlığını düşünüyorsa buna çözüm bulmalı

yanıt0
yanıt0
Selçuklu:

Mekanları cennet olsun.

0
0
yanıtYanıtla
aa:

bilir. . en önemlisi sürücüler hızdan kaçınmalı, yolların kralı değil, kuralı ön planda olmalı. . vs. . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yaşar:

Bu düz yolda nasıl kaza oluyor uyumuşlarmı bunlar anlamadım.Her halde dikkatsizlerdi

0
0
yanıtYanıtla
demr:

sende YAŞARsan anlarsın

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title